Skip to main content

Social media marketing

bereik je doelgroep
op social media

— onze experts

Facebook, LinkedIn, Twitter: je doelgroep zit er al. En met een sterke social media strategie bereik je precies de mensen die jij als klant wilt.

Social media marketing:
online vindbaar en bereikbaar

Liken, taggen, sharen en reageren – je potentiële klant is er dagelijks mee bezig. De beste content? Die speelt in op emotie. Denk aan indrukwekkende passages uit Games of Thrones, hilarische kattenfilmpjes of een video van een kind dat samen met haar vader ‘Let it go’ van Frozen zingt. Opvallende content raakt je.

Waar doe jij als bedrijf een beroep op? Welke emotie past bij jouw product of dienst? Wij creëren een social media marketing plan dat vorm geeft aan jouw online persoonlijkheid.

Hoe creëren wij social media content?

Dat begint bij je doelgroep. Welke mensen hebben we voor ogen? En op welke kanalen brengen zij het grootste deel van hun tijd door? Op Facebook onderhoud je je sociale cirkels, waar je op LinkedIn je personal brand profileert. En Twitter, dat wordt vaak als vlugge vraagbaak of real time discussieplatform ingezet. Aan de hand van bestaande bedrijfsdoelstellingen kiezen wij de kanalen waar jij het meeste succes kunt behalen met social media marketing.

Nog beter zichtbaar met een social media campagne

De meeste social media platforms bieden de mogelijkheid om te adverteren binnen een specifieke doelgroep. Zo biedt Facebook marketing de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en zelfs beroep en interesses. Potentiële klanten zijn daarmee bijna letterlijk binnen handbereik.

Ook LinkedIn biedt een platform voor adverteerders. LinkedIn marketing is interessant voor het bereiken van mensen met een bepaald beroep of specifieke skills. Hier kun je sterk inspelen op de professionele denkwijze van je doelgroep.

Opvallen in de Twitter feed van je doelgroep? Aan de hand van Twitter marketing behalen wij de doelen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Denk aan het stimuleren van websiteverkeer of het vergroten van je naamsbekendheid.

Facebook

Wil je een grotere naamsbekendheid, meer traffic naar je website of meer contactaanvragen? Ook jij kunt opvallen op de Facebook feed van je doelgroep. Aan de hand van een Facebook marketing plan zetten wij jouw doelstellingen om in likable content.

Meer over Facebook marketing

LinkedIn

LinkedIn marketing biedt de mogelijkheid om je professionele visie op een eigentijdse manier te delen. Wij weten welke content presteert. Of het nu gaat om contactaanvragen of whitepapers, onze sociale media specialisten creëren impact.

Meer over LinkedIn marketing

Twitter

In zo min mogelijk woorden een zo groot mogelijke impact maken: dat is ons doel. En dat wordt – met meer mogelijkheden op het gebied van beeld, video en zelfs GIF’s – steeds aantrekkelijker. Aan de slag met Twitter marketing? Daag onze specialisten uit!

Meer over Twitter marketing

Opvallen met social media? Daag onze social media specialisten uit! Samen bieden wij toegevoegde waarde aan jouw doelgroep, en maken we van je social media kanalen een geoptimaliseerd en onderscheidend platform.

Neem contact op
De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper