Skip to main content

LinkedIn
marketing

Ruim 4,2 miljoen Nederlanders maken dagelijks gebruik van LinkedIn. Nederland staat daarmee in de top 3 meest actieve LinkedIn-landen. Weet jij jouw doelgroep gericht te bereiken?

In dialoog met een professioneel netwerk

LinkedIn marketing: zichtbaar bij de juiste professionals

Een LinkedIn-pagina is het visitekaartje van je bedrijf. Het vergroot de zichtbaarheid op de profielen van je medewerkers en biedt de mogelijkheid om je professionele visie op een eigentijdse manier te delen. LinkedIn is al lang niet meer de CV-bank die het vroeger was. Met een timeline, blogs en direct messaging is LinkedIn steeds meer een sociaal medium.

Een like op LinkedIn staat vrijwel gelijk aan een share. Jouw bericht wordt daarmee zichtbaar voor een groot deel van het netwerk van deze persoon. Het is dus belangrijk om likable LinkedIn content te delen. Denk aan jouw visie op ontwikkelingen in de markt – of wekelijkse tips om je kennis met je netwerk te delen. Zelfs een vacature kan viral gaan met de juiste LinkedIn strategie. Wij denken graag met je mee.

LinkedIn content met impact

Een belangrijk onderdeel van een LinkedIn marketing plan is de content. Deze moet aansluiten op de doelgroep, en bijdragen aan het realiseren van doelstellingen. Want, wat wil je eigenlijk bereiken op LinkedIn? Of het nu gaat om contactaanvragen of whitepaper downloads, onze sociale media specialisten creëren content met impact. LinkedIn blogs worden bovendien steeds meer gelezen. Door in je netwerk regelmatig je expertise te delen, vergroot je de zichtbaarheid op LinkedIn.

Adverteren op LinkedIn:
profielen, accounts en remarketing

Met een LinkedIn marketing campagne vergroot je de mogelijkheid om een specifieke niche in je doelgroep te bereiken. Denk aan contacten in je eigen netwerk, managers bij relevante bedrijven of zelfs bezoekers op je website. Met een advertentie kun je professionals kennis laten maken met je bedrijf, of verwijzen naar een specifieke landingspagina op je website.

Ook kun je specifieke personen bereiken met een advertentie via InMail. Je doelgroep ontvangt dan – op het moment dat zij online zijn – een bericht in hun LinkedIn inbox. Denk aan een persoonlijke uitnodiging voor een webinar, of een download met de laatste ontwikkelingen in de branche.

LinkedIn is niet het enige platform waar je doelgroep actief is. Wij zetten regelmatig andere vormen van social media marketing in om de juiste doelgroepen te bereiken.

Zichtbaar zijn op LinkedIn?

Onze social media specialist praat je graag bij over de mogelijkheden.