Remarkable

Branding

Maak je merk onvergetelijk. Dare to be different. 
Tenzij je liever op de rest lijkt natuurlijk.

Branding

Brand design is geen nieuw hip jasje,
we geven de essentie van je merk vorm

Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt. Branding gaat niet over producten en diensten, maar over hart en ziel van je bedrijf. Over merkidentiteit, dus over wie jullie zijn en wat je wilt betekenen: voor elkaar, voor je klanten en voor de wereld. Dit verhaal gaan we samen optekenen. En we maken het niet mooier dan het is. (Nou ja, misschien een beetje.)

Met het verhaal brengen we je merk tot leven. In een krachtige belofte, in beelden, copy, design en materialen. Voor de juiste merkbeleving moet alles kloppen. Ook de middelen en kanalen die je inzet of hoe jullie de telefoon opnemen. Elk detail telt, geen speld tussen te krijgen. Dat maakt geloofwaardig en geeft vertrouwen. Een sterk merk staat als een huis, het is een baken in het landschap waarin je klant elke dag zijn keuzes maakt.

Let’s get started

Dit is wat we doen

1. Concept

We vertalen de vertrekpunten van je merk naar een belofte voor je doelgroepen en leggen in je corporate story uit waar je voor staat en waarom dat belangrijk is.

2. Elements

We bepalen de fundamenten van je merk in beeld, tekst en grafische elementen. Want zonder die elementen is je brand design slechts decoratie.

3. Design

We brengen vorm en inhoud samen in een ontwerp voor de communicatielijn die je boodschap uitdraagt én uitstraalt.

4. Assets

Met een pallet aan middelen laden we je merk en versterken we je positie.

“De huisstijl staat als een huis. En toch kun je er alle kanten mee op. Met deze basis kunnen we het Consortium echt in de markt gaan zetten.”

Het Consortium

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

branding

Annual Report voor digitale veranderaars

branding

EV-driving is de toekomst

brand activation

Interne campagne via Facebook – de sleutel tot kwaliteit