Online
Marketing

De hele wereld als klant? Dat kan dus niet. Weet wie je wilt bereiken, zorg dat ze je vinden en ga voor effectieve sales leads.

Een online strategie op elk niveau

Online marketing: SEO, social media
& campagnes

Ambitie en strategie gaan hand in hand, dus ook online! Je website moet zichzelf niet alleen terugverdienen, het kan je belangrijkste marketinginstrument worden. Maar dan moeten we wel zorgen dat je online gevonden wordt. Door de juiste doelgroep. En dat we al die traffic met een sterke online strategie omzetten in keiharde conversie!

Onze online marketeers weten alles van zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en social media marketing. We kunnen je adviseren, maar ook helpen met het verbeteren van je vindbaarheid, het inrichten van je social media kanalen, Google Analytics, het inzetten van e-mailmarketing, Facebook campagnes, Adwords Campagnes, online advertising of een remarketing campagne.

Alle inspanningen worden dagelijks gemeten, geanalyseerd én bijgestuurd om het meeste rendement uit je campagnes te halen. Maar online marketing gaat zeker niet alleen over cijfers. Onderscheidende content is minstens zo belangrijk. Dus heb je online marketing advies nodig bij het creëren van goeie content? Of wil je de eerste stappen zetten op het gebied van bloggen of vloggen? Ook daarin kunnen we je ondersteunen. Toegevoegde waarde bieden aan je doelgroep en de juiste snaar raken, dat is de essentie!

Let’s get started

Dit is wat we doen

1. Online adverteren

Adverteren in zoekmachines (SEA), in de sociale netwerken of op relevante websites. Gekoppeld aan een zoekopdracht, remarketing of content. Eenvoudig segmenteren op de juiste doelgroep, ook bijvoorbeeld lokaal. Snel, campagnematig en vooral doelgericht.

2. E-mail­campagnes

Van nieuwsbrieven tot eDM, de juiste boodschap in de juiste mailbox. Met volledige geautomatiseerde opvolging: herinneringen, follow-up mails en acties gekoppeld aan bijvoorbeeld websitebezoek.

3. SEO

Concurrentieonderzoek, zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie en on-page inhoudelijke optimalisatie. Meten en bijsturen met maandelijkse rapportages en actieplannen.

4. Inbound & content marketing

Voor je lange termijn strategie: PR campagnes, influencers, blogging, vlogging en linkbuilding. Alles draait hier om de (long tail) content en merkbeleving.

“Natuurlijk waren het gewilde appartementen, en werd het concept Huur-Koop heel goed ontvangen. Maar de uitstraling van het project en de zorgvuldig geplande promotiecampagne heeft een hele grote rol gespeeld in het succes. Ik heb daar ontzettend goede reacties op gekregen.”

Rianne de BorstCommunicatie adviseur Pré Wonen

Niet bang om te laten zien hoe bijzonder je bent?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

online marketing

Matchday: Videoproductie voor Sportlink

online marketing

Roos en Beek