Natuurlijk is uw bedrijf of organisatie aanwezig op internet.

Met een professionele en aantrekkelijke website om uw producten of diensten online te verkopen of uw merk goed neer te zetten. Maar is dat genoeg? Hoe zorgt u ervoor dat úw website gevonden wordt tussen al het andere aanbod? Hoe weet u zeker dat u de juiste doelgroep bereikt? En hoe zit het met de conversie?

Dat is waar goede online marketing om de hoek komt kijken. En dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze online marketeers zijn experts op het gebied van online vindbaarheid en online adverteren. Zij zorgen er niet alleen voor dat uw website goed vindbaar is, maar zorgen ook voor nieuwe klanten. Hoe? Door de juiste doelgroep te bereiken en deze op de juiste manier te benaderen.

Bereik ook uw doelgroep, daag onze online marketeers uit!
Daag onze marketeers uit
De online markt verandert van dag tot dag en wij zorgen door middel van online marketing ervoor dat uw online campagnes mee veranderen.
Onze marketeers hebben ruime online vaardigheden en ervaring met de verschillende online kanalen.

We helpen u graag bij zoekmachine optimalisatie, adverteren via AdWords, Facebook, LinkedIn en Twitter en content marketing. Bovendien is Sixtyseven gecertificeerd in zowel AdWords als Analytics.

Voordat we met uw website aan de slag gaan, maken wij een online marketingplan. Wij analyseren uw (huidige) website en bekijken waar uw kansen liggen en welke kanalen het beste ingezet kunnen worden om uw doelstellingen te realiseren. Na het opzetten van de campagnes is het bijhouden en optimaliseren daarvan net zo belangrijk. De online markt verandert van dag tot dag en wij zorgen er met online marketing voor dat uw online campagnes mee veranderen. Met behulp van Analytics houden we alle campagnes nauwkeurig in de gaten en stellen bij waar nodig.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de online vorderingen.

Maandelijks krijgt u van ons een rapportage toegestuurd met daarin de belangrijkste cijfers van de lopende campagnes. Daarin staan ook de vervolgstappen waar wij mee aan het werk gaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. En dat is mooi, want voor goede online marketing is een intensieve afstemming van belang. Samen zorgen we er voor dat de online prestaties van uw organisatie optimaal worden en ook blijven.

Maak vrijblijvend kennis
Wat we online doen op een rij

eCommerce

Optimalisatie van uw webshop, juiste calls-2-action, Google Shopping en AdWords campagnes. Alles om zoveel mogelijk uit uw webshop te halen!

Online Campagnes

AdWords campagnes, social media en offline campagnes voor een extra groot effect. Bereik pin point uw doelgroep.

Sociale media

Segmenteren en personaliseren: social media advertising leent zich er bij uitstek voor. Werk aan leadgeneratie en brand awareness met een slimme en goed doordachte social campagne.

Zoekmachine optimalisatie

We zijn bedreven in zoekmachine adverteren en werven zo graag uw leads. Maar daarnaast werken wij graag aan het optimaliseren van website content, verzorgen goede analytics en optimale (technische) SEO.

Optimalisatie

Meten = weten. Na lancering begint het pas echt. Uiteraard zijn we niet zomaar begonnen, maar de wereld verandert continu. Het optimale effect najagen betekend analyseren, testen, leren en verbeteren.

E-mail Marketing

Een e-mailcampagne voor uw interne communicatie of toch gewoon voor het broodnodige contact met uw doelgroep. Wij ontwerpen, realiseren en begeleiden uw e-mail campagnes graag. Vaak als onderdeel van uw andere communicatie middelen.

Trots dat we werken voor

 • Bijenkorf relatieBijenkorf relatie
 • BUKO relatieBUKO relatie
 • Brantjes relatieBrantjes relatie
 • GP Groot relatieGP Groot relatie
 • ITQ relatieITQ relatie
 • CBM relatieCBM relatie
 • Menzis relatieMenzis relatie
 • UGGUGG
 • ThussenkruypThussenkruyp
 • SapphSapph
 • Gemeente BeverwijkGemeente Beverwijk
 • Holland StaalHolland Staal
 • Lijn 5Lijn 5
 • LokhorstLokhorst
 • HuipenHuipen
 • PatinaPatina