Online
Marketing

De hele wereld als klant? Dat kan dus niet. Weet wie je wilt bereiken, zorg dat ze je vinden en ga voor effectieve sales leads.

Een online strategie op elk niveau

Online marketing: SEO, social media
& campagnes

Ambitie en strategie gaan hand in hand, dus ook online! Je website moet zichzelf niet alleen terugverdienen, het kan je belangrijkste marketinginstrument worden. Maar dan moeten we wel zorgen dat je online gevonden wordt. Door de juiste doelgroep. Daar zorgen we voor. En vervolgens zetten we al die traffic met een sterke online strategie om in keiharde conversie!

Onze online marketeers weten alles van zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media marketing. We kunnen je adviseren, maar ook helpen met het verbeteren van je vindbaarheid, het inrichten van je social media kanalen, Google Analytics, het inzetten van e-mailmarketing, Facebook campagnes, Adwords Campagnes, online advertising of een remarketing campagne.

Niet bang om te laten zien hoe bijzonder je bent?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Alle inspanningen worden dagelijks gemeten, geanalyseerd én bijgestuurd om het meeste rendement uit je campagnes te halen. Maar online marketing gaat zeker niet alleen over cijfers. Onderscheidende content is minstens zo belangrijk. Dus heb je online marketing advies nodig bij het creëren van goeie content? Of wil je de eerste stappen zetten op het gebied van bloggen of vloggen? Ook daarin kunnen we je ondersteunen. Toegevoegde waarde bieden aan je doelgroep en de juiste snaar raken, dat is de essentie!

Let’s get started

Dit is wat we doen

1. Adverteren in Google (SEA)

Snel vindbaar zijn in Google? Met een SEA-campagne ben je in een oogopslag zichtbaar voor jouw potentiële klant én behaal je op korte termijn je online doelen.

2. Inbound & content marketing

Content is king! Maar welke content past bij jouw organisatie? Wij denken graag met je mee. Van nieuwsbrief tot blogs of een eDM met volledig geautomatiseerde opvolging: aan creativiteit geen gebrek.

3. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google knows everything. En dus ook waar jouw doelgroep naar zoekt. De vraag is: hoe zorg je ervoor dat jouw website wordt gevonden tussen al die zoekresultaten? Onze SEO marketeers bieden uitkomst!

4. Social media marketing

Liken, taggen, sharen en reageren – je potentiële klant is er dagelijks mee bezig. Welke doelen wil jij online bereiken? Wij creëren een social media marketing plan dat vorm geeft aan jouw online persoonlijkheid.

“Natuurlijk waren het gewilde appartementen en werd het concept Huur-Koop heel goed ontvangen. Maar de uitstraling van het project en de zorgvuldig geplande promotiecampagne heeft een hele grote rol gespeeld in het succes. Ik heb daar ontzettend goede reacties op gekregen.”

Rianne de BorstCommunicatie adviseur Pré Wonen
online marketing

Gezocht: luxe vakantiewoning aan het Sneekermeer

online marketing

Videoproductie voor nieuwe app KNVB Wedstrijdzaken

online marketing

Matchday: videoproductie voor Sportlink