Skip to main content

Online marketing

blindstaren op pageviews?
het gaat om loyale klanten

— onze experts

De hele wereld als klant? Dat kan dus niet. En eigenlijk wil je dat ook niet. Als je weet wie je wilt bereiken, kunnen we zorgen dat ze je vinden. Op basis van een sterke online strategie natuurlijk. Met SEO, online advertising en CRO maken we van elk online avontuur een succes. En gaan we voor effectieve sales leads.

Wij zien kwaliteit als uitgangspunt voor al onze online marketingactiviteiten. Kwaliteit op het gebied van design, techniek, content én analyse. De voorwaarde? Inzicht in de doelgroep op elk level. Online marketing moet namelijk inspireren en activeren. En dat kan alleen als we exact weten voor wie we het doen. Niet met losse flodders schieten. Verder kijken dan de gebaande paden. Elke keuze binnen online marketing is namelijk gekoppeld aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

Met content maak je online het verschil

Content creatie. Je hebt ons er vast al eens over gehoord. En zo niet, dan is dat de hoogste tijd. Content – dat is veel meer dan tekst of beeld. Met content kan een bedrijf zich online sterk profileren én conversie aanmoedigen. Daar helpen wij klanten al jaren bij. Met copywriting, video, graphics en fotografie. Je kunt er alles over lezen op de pagina Content Creatie.

Maar online marketing gaat verder dan content creatie

Design? Check. Goeie content? Check. Zichtbaar voor de doelgroep? Dat is de vraag. Want als je online resultaat wilt behalen, zul je allereerst vindbaar moeten zijn. Dat doen we met SEO: Search Engine Optimization. En onze kijk daarop past in deze tijd. Lukraak optimaliseren op populaire keywords? Daar gaat het dus niet om. We zijn ervan overtuigd dat Google voorrang geeft aan kwaliteit. En dat is dan ook waar wij vol op inzetten.

De pagina’s met de hoogste positie hebben allemaal één ding gemeen: ze geven antwoord op de meest urgente vraag van de bezoeker. Ook de vorm sluit daarop aan. Soms zijn dat specificaties, soms een video review of een whitepaper. Als jij dat doet – dan volgt Google vanzelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij met een customized SEO-strategie.

Er bestaat geen quick win voor vindbaarheid

Maar er zijn natuurlijk wel manieren om op korte termijn meer bezoekers op je website te verwelkomen. Als we eenmaal de hidden gems uit de zoekwoordenanalyse in het vizier hebben, kunnen we SEA (Search Engine Advertising) inzetten. Met Google Ads wordt snel duidelijk welke keywords voor relevant verkeer zorgen. Dat inzicht kunnen we opnieuw gebruiken voor SEO.

Ook voor social media kennen we de ins and outs van campagnes. Of het nu gaat om het werven van nieuwe medewerkers, het promoten van vastgoed of het aanmoedigen van whitepaper-downloads. Elk online kanaal heeft zijn eigen karakter. Afhankelijk van de doelgroep presteren campagnes beter op Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Dat begint weer met inzicht in de doelgroep! En wat we nog niet precies weten, kunnen we testen en analyseren. Als duidelijk is wat werkt, kunnen we blijvend het verschil maken.

Meten, analyseren en bijsturen

Dat is misschien wel het leukste aan online marketing. Na livegang bouwen we inzicht op. Inzicht in bezoekers, inzicht in vindbaarheid en inzicht in user experience. We ontdekken welke pagina’s goed scoren en welke pagina’s een update kunnen gebruiken. Het doel? De website zoveel mogelijk optimaliseren om conversie te behalen. Met tools als Google Analytics, Tag Manager en Hotjar leren we meer over het gedrag van jouw bezoekers. Van sessieduur tot scrolldiepte en van PDF downloads tot contactaanvragen. Veel cijfertjes dus. Maar het uitdraaien van een rapport, dat vinden wij geen online marketing. Het gaat om de conclusies en de vervolgstappen voor je online strategie. Daar weten wij wel raad mee.

Dit is wat we doen

1

Adverteren in Google (SEA)

Snel vindbaar zijn in Google? Met een SEA-campagne ben je in een oogopslag zichtbaar en behaal je op korte termijn online doelstellingen.
2

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google knows everything. En dus ook waar jouw doelgroep naar zoekt. Met SEO zorg je voor zichtbaarheid bij de juiste doelgroep.
3

Social media marketing

Liken, taggen, sharen – we zijn er dagelijks mee bezig. Welke doelen wil jij online bereiken? Met een social marketingplan zorg je voor een sterke online positionering.
4

E-mailmarketing

Impact maken in de inbox van je leads? Met een e-mailcampagne activeer je je doelgroep op een persoonlijke manier. En zorg je ook nog eens voor conversie.

Ambitie en strategie gaan hand in hand, ook online.
Don’t build page views. Build relationships!

Neem contact op
De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper