Skip to main content

E-mail
marketing

Een nieuwsbrief versturen? Tegenwoordig is e-mail marketing zoveel meer. Met gepersonaliseerde content en marketing automation maak je van volgers fans, en van fans klanten.

Van lead naar klant met een e-mail marketing strategie

E-mail marketing + sterke content = leads

‘Schrijf je in voor de nieuwsbrief’ of ‘Blijf op de hoogte’. Veelgebruikte zinnen om websitebezoekers aan een nieuwsbrief te binden. Zonde van de moeite, vinden wij. Met specifieke content, zoals whitepapers, guides en ebooks, haal je namelijk veel meer uit je websiteverkeer. Bovendien speel je met sterke content in op de informatiebehoefte van je doelgroep. En als je dat goed doet, is het uitbreiden van je mailing list a piece of cake.

Welke content past bij jouw bedrijf? En welke strategie sluit aan op je online doelstellingen? Onze e-mail marketeers vertellen je graag meer.

Onze toolkit

Van delete naar click

Onze e-mail marketing specialist helpt je graag bij het realiseren van een sterke e-mail campagne.

Maak jij al impact in de inbox van je doelgroep?

Met een e-mail campagne speel je op een persoonlijke manier in op de interesse van je doelgroep. Dat begint al bij het onderwerp. Met een korte, prikkelende subject line zorg je voor een klik in plaats van een delete. En de inhoud? Die geven we een exclusief karakter. Denk aan extra downloads, interviews of video content. Daarnaast bevat elk bericht een call-to-action naar een specifieke pagina op je website. Zo voegen je e-mails daadwerkelijk iets toe in de inbox van je volgers. Zijn ze eenmaal fan? Dan ligt een aankoop of samenwerking binnen handbereik.

Marketing automation: next level e-mail marketing

Wij zien e-mail marketing als belangrijk onderdeel van een inbound marketing strategie. Marketing automation triggert volgers – aan de hand van automatische e-mails – om (opnieuw) actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een complete customer journey vanaf de download van een whitepaper. Of een traject om eerdere klanten opnieuw te activeren. Bij elke e-mail sturen we steviger naar het hoofddoel: een aankoop, inschrijving of contactaanvraag. En daar hoef je – na de implementatie – niets meer voor te doen.

Onze e-mail marketing software? MailChimp. Deze tool is gebruiksvriendelijk, biedt alle ruimte voor branding en ondersteunt geautomatiseerde e-mails. Bovendien zijn de mogelijkheden voor segmentatie eindeloos.

Een onuitwisbare indruk achterlaten?

Onze e-mail marketing specialist praat je graag bij over de mogelijkheden.