Skip to main content

Zoekmachine marketing

hoger in google
kan op twee manieren

— onze experts

Zowel SEO (zoekmachine optimalisatie) als SEA (zoekmachine adverteren)  kunnen je website beter vindbaar maken. En wij zetten beiden dagelijks in.

De kracht van SEO en SEA

Met zoekmachine marketing bereik je op een effectieve manier je doelgroep in het uitgebreide zoekvolume van Google. Dit kan zowel op de korte termijn met SEA (zoekmachine adverteren) als op de langere termijn met SEO (zoekmachine optimalisatie). De keuze is afhankelijk van het doel van je website.

Wil je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk conversies behalen met een nieuwe website of een landingspagina? Dan is adverteren in Google een interessante optie. Heb je aan de andere kant een grotere website, waarmee je over een langere periode autoriteit en vindbaarheid wilt opbouwen? Onze online marketeers weten alles van zoekmachine optimalisatie voor de organische zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie én adverteren in Google

SEO en SEA kunnen elkaar ook versterken. Beide technieken beginnen met een zoekwoordenonderzoek. Door te adverteren in Google wordt op korte termijn duidelijk welke zoekwoorden de meeste klikken en conversies opleveren. Deze zoekwoorden kunnen we vervolgens gebruiken in de SEO-strategie.

Meetbare SEO en SEA prestaties in een zoekmachine marketing rapportage

Het effect van alle SEO en SEA inspanningen wordt duidelijk in de maandelijkse conversierapportage. Hierin koppelen wij terug op de behaalde doelen en de kwaliteit van het websitebezoek. Denk aan het aantal bezoekers, de sessieduur, de (organische) posities en de kwaliteitsscore. Ook doen we aan de hand van actiepunten een concreet optimalisatievoorstel voor de volgende maand.

SEA: adverteren in Google

Adverteren in Google doen wij aan de hand van een set doelgroepspecifieke zoekwoorden. Snel, campagnematig en vooral doelgericht, ook lokaal. En Yahoo en Bing: daar kunnen we ook mee overweg.

Meer over adverteren

SEO: zoekmachine optimalisatie

Concurrentieonderzoek, zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie en on-page inhoudelijke optimalisatie. Meten en bijsturen met maandelijkse rapportages en actieplannen.

Optimaliseer je site

Hoger in zoekmachines? Daag onze SEO en SEA specialisten uit! Samen bieden wij toegevoegde waarde voor jouw doelgroep, en maken we van je website een geoptimaliseerd en onderscheidend platform.

Neem contact op
De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper