Skip to main content

Adverteren in Google

vergroot je zichtbaarheid
met online advertenties

— onze expert

Google verwerkt elke seconde ruim 60.000 zoekopdrachten en biedt uiteenlopende advertentiemogelijkheden. Hoe zichtbaar ben jij online?

Zoekmachine adverteren zorgt voor
zichtbaarheid bij je doelgroep

Met een AdWords-advertentie sta je zelfs hoger in Google dan de niet-betaalde zoekresultaten. In een oogopslag ben je zichtbaar voor je potentiële klant. Dit maakt van zoekmachine adverteren een interessante mogelijkheid om nieuw bereik te creëren of bestaande klanten opnieuw te activeren.

Met SEA kun je in een relatief korte tijd meerdere doelen behalen. Denk aan het vergroten van je naamsbekendheid, het stimuleren van aankopen of het opbouwen van leads. Resultaten zijn bovendien direct meetbaar. Zo kunnen we campagnes snel bijstellen waardoor ze op de lange termijn steeds sterker worden.

Een sterke campagne begint bij de zoekintentie

En je doelgroep speelt daarbij de hoofdrol. We analyseren de intentie van jouw potentiële klanten. Waar zijn zij naar op zoek? En via welke bronnen? Met waardevolle informatie op je website vergroot je de kans op een klik. We maken daarbij onderscheid tussen informationele en transactionele zoekintentie. Vervolgens verzamelen we in Google AdWords de meest relevante plaatsingen, op basis van het gemiddeld maandelijks zoekvolume, de concurrentie en de kosten per klik.

Landingspagina optimalisatie:
van bezoeker naar conversie

Adverteren in Google zorgt voor meer bezoekers op je website. Maar, hoe ziet de landingspagina eruit? Kan je bezoeker snel de informatie vinden waar hij naar op zoek is? En nog belangrijker: is de call-to-action zichtbaar?

Een landingspagina is essentieel voor elke AdWords-campagne. Wij zorgen dan ook voor sterke copy, die bezoekers stapsgewijs naar het conversiedoel leidt. Zo maken we van een bezoeker een potentiële klant. Bovendien zorgt sterke content voor een hogere kwaliteitsscore in AdWords. En campagnes met een hoge kwaliteitsscore zorgen voor lagere kosten.

Kosten per klik: alleen betalen voor kwaliteit

Bij een zoekmachine marketing campagne betaal je alleen voor bezoekers die daadwerkelijk op je advertentie klikken. De advertenties die het best presteren krijgen vervolgens een groter deel van het klikbudget. Zo bereik je altijd het meest relevante verkeer met de juiste advertenties: een efficiënte investering van je marketingbudget.

Zoekmachine marketing is non-stop in ontwikkeling

Wist je bijvoorbeeld dat ruim 20% van de zoekopdrachten via voice search wordt gedaan? Dit zorgt voor steeds meer lange en specifieke zoekwoorden. Het zoekgedrag van jouw doelgroep verandert mee. Blijvend inspelen op ontwikkelingen is ‘part-of-the-job’ en zorgt ervoor dat we jouw doelgroep vandaag én morgen gericht bereiken.

Onze SEA specialist praat je graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Eenvoudig sturen en verbeteren met een SEA rapportage

Met een SEA campagne wordt op korte termijn duidelijk wat het beste resultaat oplevert. Maandelijks koppelen we terug op de campagne, het aantal nieuwe bezoekers en de behaalde conversies. Dit doen wij met een SEA rapportage – een overzichtelijk document waarin we de actiepunten voor de volgende maand vaststellen.

Snel en effectief conversie behalen? Onze ervaren SEA specialist weet precies wie jouw doelgroep is én welke advertenties resultaat opleveren. Zoekmachine marketing: it’s just a click away!

Neem contact op

Onze certificaten

De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper