Cheerful
Web Design

Bekijk je online wereld door de ogen van je bezoekers.
What you see is what they get.

Web design

Je website is misschien wel je
belangrijkste communicatie­platform

Met een sterke online presence ben je goed vindbaar voor je klanten en zijn informatie, beleving en interactie volledig op elkaar afgestemd. Wanneer je helder hebt wie je online doelgroepen zijn, wat ze nodig hebben en welke rol je website speelt in de communicatie, is het gemakkelijker om je online strategie te formuleren. Als we die scherp hebben, kunnen we de structuur bepalen, een look & feel ontwerpen, passende content maken, per pagina de doelen vastleggen en daartoe de meetpunten en juiste call to actions aanbrengen.

Ontwikkeling en realisatie doen we helemaal in huis. Op maat of op het meest geschikte platform. Onze digital designers en programmeurs kunnen lezen en schrijven met WordPress. Liever een webshop? Ook met e-commerce hebben we ruime ervaring en helpen we je graag verder.

Van web design naar online marketing

Staat de nieuwe website eenmaal live, dan begint eigenlijk het echte werk. We monitoren en analyseren voortdurend om de vindbaarheid en de klantbeleving te optimaliseren. Denk aan zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. En we zetten bovendien doelgroepgerichte online marketing campagnes in op social media of met SEA. Zo helpen we je zoveel mogelijk resultaat te halen uit je online inspanningen.

Let’s get started

Dit is wat we doen

1. Concept

We bepalen propositie en structuur van je website en creëren wireframes voor alle paginasoorten. Ook stellen we vast hoe de interactie met je publiek plaatsvindt en op welke punten we gaan meten.

2. Content

Op basis van de contentstrategie, de wireframes en het SEO-onderzoek beginnen we al meteen met het verzamelen en creëren van relevante content zodat deze op de plank ligt als de website straks klaar is.

3. Design

Met op maat gemaakt webdesign creëren we je online merkbeleving. Natuurlijk volgens de laatste inzichten op het gebied van user experience, met de nieuwste webtechnieken en geheel responsive.

4. Develop

Design wordt demo-website. Samen zetten we de puntjes op de i. We richten het CMS in en testen op meer dan 40 opleverpunten voor we je nieuwe website lanceren. Champagne!

5. Optimise

We meten, monitoren, analyseren en laten je aan de hand van periodieke rapportages zien wat we kunnen bijstellen en aanscherpen om de resultaten van je website te verbeteren.

“We liepen steeds vast op de structuur van onze site.
Producten? Sporten? Functionarissen per vereniging?
Na 2 uur plakken bleek het best eenvoudig…”

Bart HollemanSportlink Services

"Niet over één nacht ijs: de nieuwe website…
Een goede mix tussen informatie verstrekken,
beleving creëren en conversie genereren."

DDi

“Na de brainstorm sessies hebben we de designers kunnen uitdagen om verder te gaan en dat is goed gelukt met als resultaat veel meer dan alleen een website!”

Hans WeerenBigAirBag®

Niet bang om wat meer op te vallen
in de digitale wereld?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

web design

Back to school – met nieuwe websites voor 6 scholen

web design

Heldere online infrastructuur voor Regio Gooi en Vechtstreek

branding

EV-driving is de toekomst