Skip to main content

Web design

een onuitwisbare
online experience

— onze experts

Je website is misschien wel je belangrijkste communicatiekanaal. Want met een sterke online presence ben je goed vindbaar voor je klanten. En zijn informatie, beleving en interactie volledig op elkaar afgestemd. Dat begint bij je doelgroepen. Weten wat zij nodig hebben én de rol die je website daarbij speelt is cruciaal. Een online strategie is daarom het vertrekpunt voor de structuur, look & feel, content en CTA’s van je website.

Even back to basics. Want wat zijn je ambities als bedrijf of organisatie? Je bedrijfsdoelstellingen zijn online óók leading. Natuurlijk moet web design van je scherm afspatten. Maar je site moet vooral iets opleveren. Conversie noemen we dat. En inrichting en ontwerp van jouw website moeten sturen op het behalen van deze (grote en kleine) doelen. Van contactaanvragen, clicks op telefoonnummers en e-mailadressen tot downloads.

Structuur als fundament voor succes

Een website is niet alleen een visitekaartje. Deze moet uitnodigen tot interactie. Elke pixel op het scherm draagt bij aan de user experience. Een goede website heeft dan ook een logische opbouw. In het menu, maar vooral op de pagina’s zelf. We motiveren bezoekers om door te klikken naar voor hun relevante informatie. Bij elke stap spelen we in op de verwachtingen van de doelgroep. Het resultaat? Conversiegericht web design dat hout snijdt.

Maar het oog wil ook wat

Dat weten wij als geen ander. Je website draagt namelijk bij aan de merkbeleving. Dus ook qua brand design moet alles kloppen. Herkenbaarheid en interactie gaan hand in hand. Ontwikkelen vanuit een vast stramien of thema? Doen we niet. Wie jij bent als merk; dat vertalen we naar een maatwerk online experience. Of het nu gaat om een custom-made WordPress-thema of een plug-in die nog niet bestaat.

Ontwikkeling en realisatie doen we trouwens helemaal in huis. Op maat of op het meest geschikte platform. Onze digital designers en programmeurs kunnen lezen en schrijven met WordPress. En ook met e-commerce hebben we ruime ervaring en helpen we je graag verder.

Van web design naar online marketing

Web design is meer dan een logische structuur of een mooie brand experience. Als je die waardevolle bezoekers hebt, moet je zorgen doen wat jij wilt: contact opnemen, bestellen of je whitepaper downloaden bijvoorbeeld. Het doel van een pagina moet direct duidelijk zijn. Aan de hand van rich content begeleid je bezoekers naar je CTA. Een bezoeker die online goed geserviced wordt, komt graag met je in contact!

Het één werkt beter dan het ander. Daar kom je  achter door te testen en meten. A/B-testen, noemen we dat. Zo zien we precies welke indeling of CTA voor de meeste conversie zorgt. We monitoren en analyseren voortdurend om de vindbaarheid en klantbeleving te optimaliseren. En we zetten bovendien doelgroepgerichte online marketingcampagnes in op social media of met SEA. Zo helpen we je zoveel mogelijk resultaat te halen uit je online inspanningen.

Dit is wat we doen

1

Strategy

We gaan in gesprek over jouw merk en doelgroepen. Wat is de gewenste online positionering? Dat is ons vertrekpunt.
2

Concept

We bepalen propositie en structuur van je website en creëren wireframes voor alle paginasoorten. Ook stellen we vast hoe de interactie met je publiek plaatsvindt en op welke punten we gaan meten.
3

Content

Op basis van de contentstrategie, de wireframes en het SEO-onderzoek beginnen we al meteen met het verzamelen en creëren van relevante content zodat deze op de plank ligt als de website straks klaar is.
4

Design

Met op maat gemaakt webdesign creëren we je online merkbeleving. Natuurlijk met aandacht voor de user experience, met de nieuwste webtechnieken en mobile-first.
5

Develop

Design wordt website. Samen zetten we de puntjes op de i. We richten het CMS in en testen op meer dan 40 opleverpunten voor we je nieuwe website lanceren. Champagne!
6

Optimise

We meten, monitoren, analyseren en laten je aan de hand van periodieke rapportages zien wat we kunnen bijstellen en aanscherpen om de resultaten van je website te verbeteren.

Een ijzersterk, merkgedreven en user centered conversiekanon.
Voor minder doen we het niet. Eens? We’re ready!

Neem contact op
De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper