Skip to main content

Down-to-earth

design culture

Let’s make it happen
Wij zijn creatieven, denkers en doeners, adviseurs, programmeurs,
conceptontwikkelaars en communicatie-experts. En boven alles: merkenbouwers!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures → 

Met verbluffend design, slimme techniek, relevante content en een effectieve communicatie­strategie maken wij je merk (bijzonder). We zijn gewoon het leukste communicatiebureau tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Deel je ambitie en maak schaamteloos gebruik van onze kennis en creative skills om je merk een frisse impuls en een goeie boost te geven

Our stars

Bart Schouten

Bart Schouten

Baas Digital

Bekijkt de wereld vanuit digitale invalshoek. Maar zorgt goed voor onze klanten. En onze planten. En ook een beetje voor ons.

Wouter Kuijt

Wouter Kuijt

Art Director | Conceptbaas

Ons kijkcijferkanon: the looks, the brains en het talent. Creatieve concepten waar je je vingers bij aflikt. En altijd aardig, ook dat nog.

José Meijland

José Meijland

Administratie

Eigenlijk de enige bij ons die echt met cijfers overweg kan. Gelukkig maar, want zij doet onze administratie. En projectmanagement. En wat eigenlijk niet?

Patrick Kint

Patrick Kint

Art-director

De rust zelve is hij en als je het ons vraagt: te bescheiden voor zijn staat van dienst. Want met deze Zeeuw kunnen we zomaar 15 jaar keiharde reclame-ervaring optellen bij ons design-team. Lekkerrrr!

Moos Sonnevelt

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

It‘s nice to be important, but it’s more important to be nice. Is de lijfspreuk van onze creatieve, eigenzinnige, enigszins chaotische en altijd enthousiaste eindbaas.

Martin de Reus

Martin de Reus

Vastgoedgoeroe | Comm. eindbaas

Onze voorman als het gaat om vastgoedcommunicatie. Brengt online en offline moeiteloos samen. Bouwt ijzersterke campagnes. En weet alles over de commercie en de financiën van deze mooie club.

Maaike Visser

Maaike Visser

Studiocoördinator | Designer

Teamplayer die houdt van symmetrie, structuur en regelmaat, maar ook van impulsieve roadtrips. Tsja, dat is Maaike, vat vol tegenstrijdigheden, maar lekkere pietje precies-designer en super spontane collega.

Frank Kalk

Frank Kalk

Fullstack developer

Nieuwe generatie, dat zie je zo. Gespecialiseerd in WordPress development en meester in front-end development. Sass, Webpack, NodeJS, Angular en Composer zijn de tools of choice.

Esmee van Duijvenboden

Esmee van Duijvenboden

Projectmanager

Wraps en een goede pot voetbal? Daar mag je haar voor wakker maken. Heeft een hekel (!) aan drop en aan mensen die niet luisteren. Enthousiaste aanpakker die slecht tegen haar verlies kan. Maar daar zien wij alleen de voordelen van.

Marloes Golsteijn

Marloes Golsteijn

Designer

Doorgewinterde designer die huisstijlen met haar leven bewaakt en nergens haar hand voor omdraait. Kan uren bladeren door mooi vormgegeven magazines. Is ook altijd in voor gezelligheid. En zet met haar aanstekelijke lach dan al snel de toon.

Marien Brethouwer

Marien Brethouwer

Fullstack developer

Zorgt dat mooie ontwerpen geen ontwerpen blijven, maar werkende websites of applicaties worden. Fotografeert en filmt (ja, ook de filmpjes op deze site). Stille kracht. Onmisbaar.

Sjoerd Oostendorp

Sjoerd Oostendorp

DevOps

Kan toveren met op hol geslagen html, weigerende websites, protesterende plug ins, luie laptops, piepende printers en dolende domeinregistraties. En nee, houdt niet van Suske en Wiskes.

Eva Oudhuis

Eva Oudhuis

Content creator / marketeer

Na een werkweek nog even een trailrun lopen? Daar draait Eva haar hand niet voor om. Als er daarna maar wel een koud biertje klaar staat. Net zo moeiteloos combineert ze communicatie, concept en grafische vormgeving. Daarom is ze de perfecte aanvulling op ons strategieteam.

Marcella Deen

Marcella Deen

Projectmanager

Zeg je Marcella, dan zeg je handbal. Want dat speelt ze bloedfanatiek. Is ook op het werk een teamspeler want vindt dat je zo het meest bereikt. Valt flauw van de geur van wierook, maar trekt graag een sprintje voor een pizza margherita.

Mandy Voogt

Mandy Voogt

Designer

Liep stage bij ons en dat beviel zo goed dat we haar snel aan ons team hebben toegevoegd. Werkt snel en precies en houdt wel van een uitdaging. Ook van tennis trouwens. Én van chocoladepasta. Want dat kan op alles, toch?

Patrick van der Heide

Patrick van der Heide

Digital Designer

Whisky-fijnproever en platenliefhebber. Want een goede single malt en muziek op vinyl hebben echt karakter. Dat geeft hij ook graag mee aan zijn webdesigns.

Ambassadors

We love you all!

Niet bang om wat meer op te vallen als merk?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Onze partners