Skip to main content

Down-to-earth

design culture

Let’s make it happen
Wij zijn creatieven, denkers en doeners, adviseurs, programmeurs,
conceptontwikkelaars en communicatie-experts. En boven alles: merkenbouwers!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures → 

Met verbluffend design, slimme techniek, relevante content en een effectieve communicatie­strategie maken wij je merk (bijzonder). We zijn gewoon het leukste communicatiebureau tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Deel je ambitie en maak schaamteloos gebruik van onze kennis en creative skills om je merk een frisse impuls en een goeie boost te geven

Our stars

Moos Sonnevelt

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

It‘s nice to be important, but it’s more important to be nice. Is de lijfspreuk van onze creatieve, eigenzinnige, enigszins chaotische en altijd enthousiaste eindbaas.

Martin de Reus

Martin de Reus

Vastgoedgoeroe | Comm. eindbaas

Onze voorman als het gaat om vastgoedcommunicatie. Brengt online en offline moeiteloos samen. Bouwt ijzersterke campagnes. En weet alles over de commercie en de financiën van deze mooie club.

Bart Schouten

Bart Schouten

Baas Digital

Bekijkt de wereld vanuit digitale invalshoek. Maar zorgt goed voor onze klanten. En onze planten. En ook een beetje voor ons.

Stefan Hensing

Stefan Hensing

Design director

Verantwoordelijk voor design binnen en buiten de studio. Begenadigd designer, inhoudelijk sterk en zeer ervaren (digitale) strateeg.

Patrick Kint

Patrick Kint

Art-director

De rust zelve is hij en als je het ons vraagt: te bescheiden voor zijn staat van dienst. Want met deze Zeeuw kunnen we zomaar 20 jaar keiharde reclame-ervaring optellen bij ons design-team. Lekkerrrr!

Marcella Deen

Marcella Deen

Projectmanager

Zeg je Marcella, dan zeg je handbal. Want dat speelt ze bloedfanatiek. Is ook op het werk een teamspeler want vindt dat je zo het meest bereikt. Valt flauw van de geur van wierook, maar trekt graag een sprintje voor een pizza margherita.

Greg Bosman

Greg Bosman

UX / Digital Designer

Slimme, doordachte designs waarbij over elke pixel is nagedacht. Laat dat maar aan Greg over. Een teamspeler die bovendien zijn mannetje staat als het om presenteren gaat. En dat op zijn leeftijd!

Sjoerd Oostendorp

Sjoerd Oostendorp

DevOps

Kan toveren met op hol geslagen html, weigerende websites, protesterende plug ins, luie laptops, piepende printers en dolende domeinregistraties. En nee, houdt niet van Suske en Wiskes.

Marloes Golsteijn

Marloes Golsteijn

Designer

Doorgewinterde designer die huisstijlen met haar leven bewaakt en nergens haar hand voor omdraait. Kan uren bladeren door mooi vormgegeven magazines. Is ook altijd in voor gezelligheid. En zet met haar aanstekelijke lach dan al snel de toon.

Lex Meinders

Lex Meinders

Projectmanager

Pietje precies, altijd punctueel. Alles wat je wilt van een projectmanager toch? Daarnaast ook nog eens een sociaal, betrokken en fijn mens. Met zoveel kwaliteiten komt 't vast goed!

Maaike Visser

Maaike Visser

Studiocoördinator | Designer

Teamplayer die houdt van symmetrie, structuur en regelmaat, maar ook van impulsieve roadtrips. Tsja, dat is Maaike, vat vol tegenstrijdigheden, maar lekkere pietje precies-designer en super spontane collega.

Marien Brethouwer

Marien Brethouwer

Fullstack developer

Zorgt dat mooie ontwerpen geen ontwerpen blijven, maar werkende websites of applicaties worden. Fotografeert en filmt (ja, ook de filmpjes op deze site). Stille kracht. Onmisbaar.

José Meijland

José Meijland

Administratie

Eigenlijk de enige bij ons die echt met cijfers overweg kan. Gelukkig maar, want zij doet onze administratie. En projectmanagement. En wat eigenlijk niet?

Frank Kalk

Frank Kalk

Fullstack developer

Nieuwe generatie, dat zie je zo. Gespecialiseerd in WordPress development en meester in front-end development. Sass, Webpack, NodeJS, Angular en Composer zijn de tools of choice.

Eva Oudhuis

Eva Oudhuis

Content creator / marketeer

Na een werkweek nog even een trailrun lopen? Daar draait Eva haar hand niet voor om. Net zo moeiteloos combineert ze communicatie, concept en grafische vormgeving.

Mandy Voogt

Mandy Voogt

Designer

Liep stage bij ons en dat beviel zo goed dat we haar snel aan ons team hebben toegevoegd. Werkt snel en precies en houdt wel van een uitdaging. Ook van tennis trouwens. Én van chocoladepasta. Want dat kan op alles, toch?

Ambassadors

We love you all!

Niet bang om wat meer op te vallen als merk?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Onze partners