Down-to-earth

design culture

Let’s make it happen
Wij zijn creatieven, denkers en doeners, adviseurs, programmeurs,
conceptontwikkelaars en communicatie-experts. En boven alles: merkenbouwers!

Wij zoeken een Project Manager met ervaring, Developers en Designers. En talentvolle stagiaires.  Verder lezen → 

Met verbluffend design, slimme techniek, relevante content en een effectieve communicatie­strategie maken wij je merk (bijzonder). We zijn gewoon het leukste communicatiebureau tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Deel je ambitie en maak schaamteloos gebruik van onze kennis en creative skills om je merk een frisse impuls en een goeie boost te geven

Our stars

Bart Schouten

Bart Schouten

Baas Techniek & Developer

Ontwikkelaar van het eerste uur. Bekijkt de wereld vanuit technische invalshoek. Maar zorgt goed voor onze klanten. En onze planten. En ook een beetje voor ons.

Wouter Kuijt

Wouter Kuijt

Art Director | Conceptbaas

Ons kijkcijferkanon: the looks, the brains en het talent. Creatieve concepten waar je je vingers bij aflikt. En altijd aardig, ook dat nog.

Saskia van der Meij

Saskia van der Meij

El com’tante

Niet gemakkelijk te overtuigen. Geen short cuts. Wel lief tegen opdrachtgevers. Verwoordt ook wat ze niet hebben gezegd. Want luistert. En inmiddels niet meer verbaasd dat ze ook naar haar luisteren.

Wendy van der Vechte

Wendy van der Vechte

Projectmanager | Copy

Kroatische pop, pumps en post-its. Dat is Wendy. Haarlem vindt ze de mooiste stad van Nederland en zelf zou ze zomaar het mooiste meisje van Haarlem kunnen zijn. Met een berg tekst- en projectervaring. Dat ook nog.

Moos Sonnevelt

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

It‘s nice to be important, but it’s more important to be nice. Is de lijfspreuk van onze creatieve, eigenzinnige, enigszins chaotische en altijd enthousiaste eindbaas.

Martin de Reus

Martin de Reus

Vastgoedgoeroe | Comm. eindbaas

Onze voorman als het gaat om vastgoedcommunicatie. Brengt online en offline moeiteloos samen. Bouwt ijzersterke campagnes. En weet alles over de commercie en de financiën van deze mooie club.

Paul Bakker

Paul Bakker

Designer | Vormgever

Onder westfriese nurksheid gaan flair en charme schuil. Strakke vormgever ook. En altijd in voor een spoedje. Onze vrouwelijke opdrachtgevers hebben dat allang ontdekt.

Frank Kalk

Frank Kalk

Webdeveloper

Nieuwe generatie, dat zie je zo. Gespecialiseerd in front end development. En oja, studeert ondertussen ook nog even communication & multimedia design. Het is maar dat u het weet.

Bernard Muller

Bernard Muller

Interaction Designer

Interaction designer pur sang. Verstaat de kunst te denken vanuit elke mogelijke gebruiker van een website. En dit te vertalen naar functioneel en eersteklas webdesign.

Marien Brethouwer

Marien Brethouwer

Senior Developer

Zorgt dat mooie ontwerpen geen ontwerpen blijven, maar werkende websites of applicaties worden. Fotografeert en filmt (ja, ook de filmpjes op deze site). Stille kracht. Onmisbaar.

Sjoerd Oostendorp

Sjoerd Oostendorp

Dude | Front-end developer

Kan toveren met op hol geslagen html, weigerende websites, protesterende plug ins, luie laptops, piepende printers en dolende domeinregistraties. En nee, houdt niet van Suske en Wiskes.

Walter Smetsers

Walter Smetsers

Creative

Deze family man wisselde de Amsterdamse bureauwereld in voor de 67 familie. Harde gitaren om te focussen, mooie ideeën en strakke designs. Less is more, daarom klikt het natuurlijk zo goed. En die zachte g horen we al bijna niet meer.

Marloes Golsteijn

Marloes Golsteijn

Designer | DTP-er

Met Marloes erbij hebben we nu bijna net zoveel vrouwen als mannen. Dat werd tijd. En dan brengt ze ook nog een berg ervaring en een fijn portfolio mee. GRLPWR!

Olga Kempen

Olga Kempen

Online Marketeer

Millennial ten voeten uit. Blogger. Sterrenmuntthee. Industrial metal. Gadgetfreak. Als je niet oppast, crawlt ze je hele site. Om je daarna haarfijn te vertellen waarom Google je links liet liggen.

Ramona Boomstra

Ramona Boomstra

Online Marketeer

Ramona schreef ooit horoscopen en is nu een zeer bedreven online marketeer… Trek uw eigen conclusie. Of, beter: check haar Linkedin. En bedenk dat deze sprankelende, ambitieuze jongedame nog geen 25 jaar is…

José Meijland

José Meijland

Admin | Projectmanager

Eigenlijk de enige bij ons die echt met cijfers overweg kan. Gelukkig maar, want zij doet onze administratie. En projectmanagement. En wat eigenlijk niet?

Maaike Visser

Maaike Visser

Designer | DTP-er

Teamplayer die houdt van symmetrie, structuur en regelmaat, maar ook van impulsieve roadtrips. Tsja, dat is Maaike, vat vol tegenstrijdigheden, maar lekkere pietje precies-designer en super spontane collega.

Ambassadors

We love you all!

Niet bang om wat meer op te vallen als merk?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.