Skip to main content

Down-to-earth

design culture

Let’s make it happen
Wij zijn creatieven, denkers en doeners, adviseurs, programmeurs,
conceptontwikkelaars en communicatie-experts. En boven alles: merkenbouwers!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures → 

Met verbluffend design, slimme techniek, relevante content en een effectieve communicatie­strategie maken wij je merk (bijzonder). We zijn gewoon het leukste communicatiebureau tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Deel je ambitie en maak schaamteloos gebruik van onze kennis en creative skills om je merk een frisse impuls en een goeie boost te geven

Our stars

Bart Schouten

Bart Schouten

Baas Techniek & Developer

Ontwikkelaar van het eerste uur. Bekijkt de wereld vanuit technische invalshoek. Maar zorgt goed voor onze klanten. En onze planten. En ook een beetje voor ons.

Wouter Kuijt

Wouter Kuijt

Art Director | Conceptbaas

Ons kijkcijferkanon: the looks, the brains en het talent. Creatieve concepten waar je je vingers bij aflikt. En altijd aardig, ook dat nog.

Saskia van der Meij

Saskia van der Meij

El com’tante

Niet gemakkelijk te overtuigen. Geen short cuts. Wel lief tegen opdrachtgevers. Verwoordt ook wat ze niet hebben gezegd. Want luistert. En inmiddels niet meer verbaasd dat ze ook naar haar luisteren.

Wendy Ilic

Wendy Ilic

Copywriter | Projectmanager

Kroatische pop, pumps en post-its. Dat is Wendy. Haarlem vindt ze de mooiste stad van Nederland en zelf zou ze zomaar het mooiste meisje van Haarlem kunnen zijn. Met een berg tekst- en projectervaring. Dat ook nog.

Moos Sonnevelt

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

It‘s nice to be important, but it’s more important to be nice. Is de lijfspreuk van onze creatieve, eigenzinnige, enigszins chaotische en altijd enthousiaste eindbaas.

Martin de Reus

Martin de Reus

Vastgoedgoeroe | Comm. eindbaas

Onze voorman als het gaat om vastgoedcommunicatie. Brengt online en offline moeiteloos samen. Bouwt ijzersterke campagnes. En weet alles over de commercie en de financiën van deze mooie club.

Maaike Visser

Maaike Visser

Studiocoördinator | Designer

Teamplayer die houdt van symmetrie, structuur en regelmaat, maar ook van impulsieve roadtrips. Tsja, dat is Maaike, vat vol tegenstrijdigheden, maar lekkere pietje precies-designer en super spontane collega.

Frank Kalk

Frank Kalk

Webdeveloper

Nieuwe generatie, dat zie je zo. Gespecialiseerd in WordPress development en meester in front-end development. Sass, Webpack, NodeJS, Angular en Composer zijn de tools of choice.

Patrick Kint

Patrick Kint

Concept en design

De rust zelve is hij en als je het ons vraagt: te bescheiden voor zijn staat van dienst. Want met deze Zeeuw kunnen we zomaar 15 jaar keiharde reclame-ervaring optellen bij ons design-team. Lekkerrrr!

Marien Brethouwer

Marien Brethouwer

Senior Developer

Zorgt dat mooie ontwerpen geen ontwerpen blijven, maar werkende websites of applicaties worden. Fotografeert en filmt (ja, ook de filmpjes op deze site). Stille kracht. Onmisbaar.

Sjoerd Oostendorp

Sjoerd Oostendorp

DevOps

Kan toveren met op hol geslagen html, weigerende websites, protesterende plug ins, luie laptops, piepende printers en dolende domeinregistraties. En nee, houdt niet van Suske en Wiskes.

Marloes Golsteijn

Marloes Golsteijn

Designer

Met Marloes erbij hebben we nu bijna net zoveel vrouwen als mannen. Dat werd tijd. En dan brengt ze ook nog een berg ervaring en een fijn portfolio mee. GRLPWR!

José Meijland

José Meijland

Administratie

Eigenlijk de enige bij ons die echt met cijfers overweg kan. Gelukkig maar, want zij doet onze administratie. En projectmanagement. En wat eigenlijk niet?

Eva Oudhuis

Eva Oudhuis

Communicatiestrategie

Na een werkweek nog even een trailrun lopen? Daar draait Eva haar hand niet voor om. Als er daarna maar wel een koud biertje klaar staat. Net zo moeiteloos combineert ze communicatie, concept en grafische vormgeving. Daarom is ze de perfecte aanvulling op ons strategieteam.

Dennis de Graaff

Dennis de Graaff

Designer

Sucker voor design, met een zwak voor typografie en een niet te stillen honger naar scherpe concepten, schurende beeldtalen, strategisch gebrande merken en strak georkestreerde campagnes. Maar ai-jai-jai, ook een fijnbesnaard logo of een ouderwets gebonden boek maken hem diep gelukkig.

Patrick van der Heide

Patrick van der Heide

Digital Designer

Whisky-fijnproever en platenliefhebber. Want een goede single malt en muziek op vinyl hebben echt karakter. Dat geeft hij ook graag mee aan zijn webdesigns.

Fennie van der Meulen

Fennie van der Meulen

Vastgoedcommunicatie

Ambassadors

We love you all!

Niet bang om wat meer op te vallen als merk?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.