Down-to-earth

design culture

Let’s make it happen
Wij zijn creatieven, denkers en doeners, adviseurs, programmeurs,
conceptontwikkelaars en communicatie-experts. En boven alles: merkenbouwers!

Wij zoeken een online marketing manager en ervaren designer. En talentvolle stagiaires.  Verder lezen → 

Met verbluffend design, slimme techniek, relevante content en een effectieve communicatie­strategie maken wij je merk (bijzonder). We zijn gewoon het leukste communicatiebureau tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Deel je ambitie en maak schaamteloos gebruik van onze kennis en creative skills om je merk een frisse impuls en een goeie boost te geven

Our stars

Bart Schouten

Bart Schouten

Baas Techniek & Developer

Ontwikkelaar van het eerste uur. Bekijkt de wereld vanuit technische invalshoek. Maar zorgt goed voor onze klanten. En onze planten. En ook een beetje voor ons.

Wouter Kuijt

Wouter Kuijt

Art Director | Conceptbaas

Ons kijkcijferkanon: the looks, the brains en het talent. Creatieve concepten waar je je vingers bij aflikt. En altijd aardig, ook dat nog.

Saskia van der Meij

Saskia van der Meij

El com’tante

Niet gemakkelijk te overtuigen. Geen short cuts. Wel lief tegen opdrachtgevers. Verwoordt ook wat ze niet hebben gezegd. Want luistert. En inmiddels niet meer verbaasd dat ze ook naar haar luisteren.

Wendy Ilic

Wendy Ilic

Projectmanager | Copy

Kroatische pop, pumps en post-its. Dat is Wendy. Haarlem vindt ze de mooiste stad van Nederland en zelf zou ze zomaar het mooiste meisje van Haarlem kunnen zijn. Met een berg tekst- en projectervaring. Dat ook nog.

Moos Sonnevelt

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

It‘s nice to be important, but it’s more important to be nice. Is de lijfspreuk van onze creatieve, eigenzinnige, enigszins chaotische en altijd enthousiaste eindbaas.

Martin de Reus

Martin de Reus

Vastgoedgoeroe | Comm. eindbaas

Onze voorman als het gaat om vastgoedcommunicatie. Brengt online en offline moeiteloos samen. Bouwt ijzersterke campagnes. En weet alles over de commercie en de financiën van deze mooie club.

Maaike Visser

Maaike Visser

Designer | DTP-er

Teamplayer die houdt van symmetrie, structuur en regelmaat, maar ook van impulsieve roadtrips. Tsja, dat is Maaike, vat vol tegenstrijdigheden, maar lekkere pietje precies-designer en super spontane collega.

Frank Kalk

Frank Kalk

Webdeveloper

Nieuwe generatie, dat zie je zo. Gespecialiseerd in WordPress development en meester in front-end development. Sass, Webpack, NodeJS, Angular en Composer zijn de tools of choice.

Bernard Muller

Bernard Muller

Interaction Designer

Interaction designer pur sang. Verstaat de kunst te denken vanuit elke mogelijke gebruiker van een website. En dit te vertalen naar functioneel en eersteklas webdesign.

Marien Brethouwer

Marien Brethouwer

Senior Developer

Zorgt dat mooie ontwerpen geen ontwerpen blijven, maar werkende websites of applicaties worden. Fotografeert en filmt (ja, ook de filmpjes op deze site). Stille kracht. Onmisbaar.

Sjoerd Oostendorp

Sjoerd Oostendorp

DevOps

Kan toveren met op hol geslagen html, weigerende websites, protesterende plug ins, luie laptops, piepende printers en dolende domeinregistraties. En nee, houdt niet van Suske en Wiskes.

Marloes Golsteijn

Marloes Golsteijn

Designer | DTP-er

Met Marloes erbij hebben we nu bijna net zoveel vrouwen als mannen. Dat werd tijd. En dan brengt ze ook nog een berg ervaring en een fijn portfolio mee. GRLPWR!

José Meijland

José Meijland

Admin | Projectmanager

Eigenlijk de enige bij ons die echt met cijfers overweg kan. Gelukkig maar, want zij doet onze administratie. En projectmanagement. En wat eigenlijk niet?

Virgil van Haalem

Virgil van Haalem

Designer | DTP-er

Een strak kapsel en een voorkeur voor strakke designs. Nog geen 20 en al een eigen stijl? Dat krijg je als je stage hebt gelopen bij zo’n leuk bureau. Nu op een vaste werkplek en vastbesloten om heel goed te worden. Houd deze jongen in de gaten!

Menno Blaauw

Menno Blaauw

Designer

Kersverse vader, moestuinman, kok, fotograaf en horlogeliefhebber (naar eigen zeggen). Creatief multi-talent, positief kritisch en een knetterharde werker (van horen zeggen). Kom gauw kennismaken en ontdek het zelf (we horen het graag)

Nathalie van der Peijl

Nathalie van der Peijl

Webdesigner

Charmante verschijning die ’s ochtends liefst op haar motor de Parallelweg op komt scheuren.
Zo snel, precies en avontuurlijk is ze ook in haar werk. En lekker allround. Enjoy the ride!

Ambassadors

We love you all!

Niet bang om wat meer op te vallen als merk?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.