Skip to main content

Videoproducties

show don’t tell?
show and tell!

— onze experts

De wereld ademt video. En elke seconde groeit YouTube met één uur aan video. Docu’s, tutorials, unboxings, event vlogs, gameplay, streaming, paid content, product reviews, DIY, recruitment.. Je snapt waar we heen willen. Video overtuigt. En video creëert beleving. Als je het goed doet tenminste.

Wij zien video als verlengstuk van je online doelstellingen. Natuurlijk willen we een mooi plaatje. Maar het gaat verder dan de ‘ooh’ en ‘aah’. Of de eeuwige roem in de aftiteling. Een video moet concreet iets opleveren. En daarmee bedoelen we: nieuwe contacten, klanten en relaties. A change in attitude. Of een manier om medewerkers trots te maken. Show and tell. Wij zijn er klaar voor.

Beverwijk Business Docks Wijckermeer

Waarderpolder Haarlem

Animatie NorthC

Bakkerij 1Hoog

Visser Elektro – Hofleverancier

Fourteens

Ontwikkeling Marken

Sportlink – De ideale club

KNVB stapt over op mDWF

Sluiseiland Vianen – De eerste paal

Patina

Animatie Gemeente Heemskerk

Bonarius – de Zwermaanpak

Smits Bouwbedrijf – Informatiekaarten

GP Groot

Bouwbedrijf de Nijs voor De Velst

Laten we bij het begin beginnen

Want aan een video gaat een creatief proces vooraf. En dat verschilt eigenlijk niet veel van andere visuele of tekstuele content. We willen een ijzersterk concept op tafel leggen. Maar daarvoor moeten we eerst om de tafel. Met jouw team, tijdens een experience mapping sessie. Gaan we voor branded video? Of corporate? Op basis van deze inzichten kunnen we aan de slag met de concrete inhoud: het script.

We werken uit wat we precies laten zien en wat we willen vertellen. Ook de beeldstijl wordt vastgesteld. Veel afwisselende beelden? Live action? Of juist de focus op mensen aan het woord? Een drone inzetten voor een ‘helicopter view’ kan natuurlijk ook. Maar alleen als het bijdraagt aan het geheel. En ook omdat we het heel erg leuk vinden. Want video is uiteindelijk ook gewoon fun.

Klaar voor het echte werk

En daarmee bedoelen we natuurlijk de productiefase. We plannen de filmmomenten in. Alles wordt afgestemd met de betrokken partijen en personen. Want een vlotte productie staat of valt bij een strakke planning. Alles in kannen en kruiken? Mooi. Dan kunnen we eindelijk beginnen aan het leukste onderdeel: filmen!

Drones, camcorders, hybride smartphonecamera’s.. We hebben eigenlijk alles wel in huis. Onze video guru Marien kan je er alles over vertellen.

Het videoteam aan het werk — Bekijk het resultaat

Van videoproductie naar content marketing

Video af? Daarmee is de strategie nog niet af. Een sterke video verdient een doordachte en doelgroepgerichte aanpak. Video marketing, noemen we dat. We bepalen de kanalen en platforms waarop de video gedeeld wordt. Hierbij is inzicht in je doelgroep cruciaal. Welke kanalen gebruiken zij dagelijks? Met social advertising kunnen we het bereik onder een specifieke doelgroep vergroten. Zo krijg je niet alleen meer views – maar een grotere kans op nieuwe contacten.

Dit is wat we doen

1

Inzicht

Eerst even kennismaken. Met wie zitten we aan tafel? Op basis van een brainstorm leren we jou en je merk door en door kennen.
2

Doel en script

Filmen zonder doel? No way. We bepalen de strategie en schrijven op basis daarvan het script. Ook plannen we de filmmomenten alvast in.
3

Productie

Vroeg uit de veren! Marien zorgt voor een geslaagde productiedag. Of week. Bijkomend voordeel: hij neemt vaak het zonnetje mee.
4

Nabewerking en oplevering

Alle shots worden uitgeplozen. De beste sets worden gecombineerd tot een goedlopend geheel. Hoe? Dat blijft het geheim van de smid. Eh, video guru.

Eerst zien dan geloven, toch?
Marien is ready to record.

Neem contact op