Skip to main content

Content 
marketing

Voortdurend en relevant aanwezig zijn in het zichtveld van je potentiële klant. Want dat is dé manier om top of mind te komen en er óók te zijn als er een koopintentie is.

Waarde toevoegen voor je doelgroep met een contentstrategie

Content marketing is geen sales pitch

Je kent ze vast wel: de TelSell’s onder de websites. Een gepolijste lay-out, maar weinig inhoud. Om nog maar te zwijgen over de verkooppraatjes. Je doelgroep krijgt het er niet warm van. En wij eerlijk gezegd ook niet. Liever kijken we naar de kennis die in jouw bedrijf beschikbaar is. Het doel: waarde toevoegen met interessante, diepgaande en top-notch content.

Wat voor content creëren we dan? Dat is totaal afhankelijk van je doelgroep, doelstellingen en de markt waarin je actief bent. Wij werken regelmatig met whitepapers: een visueel document dat uitgebreid antwoord geeft op een specifieke vraag van je doelgroep. Ook video content blijkt vaak een slimme zet. Van sfeerbeelden tot droneshots – niets is ons te gek. Heb jij een idee dat ons omver blaast?

Think strategy, then content!

Onze communicatie strategen leggen je graag uit hoe content marketing past in jouw online strategie!

Ook blogs passen uitstekend in een content marketing strategie

En het is een veilige manier om je eerste stapjes te zetten in de wereld van content marketing. Wij kunnen het proces van bloggen volledig uit handen nemen – of we kunnen aangeleverde teksten redigeren en optimaliseren voor SEO. Dat laatste doen we eigenlijk standaard. Google weet namelijk exact welke onderwerpen populair zijn. Deel jij een blog met hoge kwaliteit? Dan kun je rekenen op een hogere positie in Google.

Van content marketing naar contact aanvragen

Dat is ons uiteindelijke doel. Content marketing is namelijk een klein onderdeel van een volledige online marketing strategie. Daarbij kijken we ook naar zoekmachine marketing, e-mail marketing en social media marketing. Wij zetten jouw interne schat aan kennis om in prettig leesbare, SEO-vriendelijke en shareable content. En doordachte content, die levert contactaanvragen, downloads en aankopen op!

Is jouw content straks king?

Onze communicatie strategen praten je graag bij over de mogelijkheden.