Skip to main content

Inbound
Marketing

Content is king. Maar met een blog ben je er nog niet. Inbound marketing combineert high level content marketing met online marketing.

Het beste van online marketing in één inbound marketing strategie

Inbound marketing: content marketing 2.0

Hoe zorg je voor een online customer journey waar je bezoeker niet aan ontkomt? Bij inbound marketing staat het opbouwen van vertrouwen centraal. Met sterke content speel je in op de informatiebehoefte van je doelgroep – en bouw je vervolgens autoriteit op in je niche. De combinatie van content marketing, e-mail marketing, social media en zoekmachine marketing draagt op elk niveau bij aan de klantbeleving.

Welke content past bij jouw organisatie? Waar ligt jullie know-how? Wij denken graag met je mee. Blogs, interviews, videocontent: aan creativiteit geen gebrek.

Scoren met content?

Daag onze SEO en inbound marketing specialisten uit! Samen bieden wij toegevoegde waarde aan jouw doelgroep, en maken we van je website een geoptimaliseerd en onderscheidend platform.

Geneneer leads met een inbound marketing strategie

Leads: elk bedrijf met een online strategie staat erom te springen. Maar achter dat e-mailadres zit nog steeds een persoon. Hoe zorg je dat Paul uit Den Haag op je website komt? Of Danielle uit Mijdrecht? Met zoekmachine marketing zorgen we dat Google in je voordeel werkt. Social media marketing draagt bij aan je zichtbaarheid op Facebook, LinkedIn of Twitter. Inbound marketing is de juiste combinatie waardoor je top-of-mind blijft bij je doelgroep.

Marketing automation: van content naar klant

Heb je de aandacht van je doelgroep eenmaal gewekt? Dan ligt een conversie binnen handbereik. Met een whitepaper, e-book of uitgebreid stappenplan bind je een bezoeker op basis van informatiebehoefte. Het resultaat: een mailing list waar je jouw potentiële klant van nog betere informatie voorziet. Met marketing automation versterk je de relatie met geïnteresseerden waardoor een aankoop of aanvraag aantrekkelijker wordt.

Met deze strategie versturen we automatisch een set prikkelende e-mails die een potentiële klant stap voor stap door de buying journey begeleidt. Je bespaart tijd terwijl je inbound marketing strategie klanten oplevert. Een double win als je het ons vraagt.

Let’s get started

Inbound marketing in een notendop

1. Content marketing

Een sterke inbound marketing strategie begint bij.. Juist: content! Kwalitatieve content is de rode draad die alle onderdelen van inbound marketing verbindt. Onze inbound marketeers vertellen je er alles over.

2. E-mail marketing

Maak jij al impact in de inbox van je volgers? Met een e-mail campagne speel je op een persoonlijke manier in op de interesse van je doelgroep. En met sterke content is het uitbreiden van je mailing list a piece of cake!

3. Zoekmachine marketing

Hoger in Google? Met zoekmachine marketing bereik je op een effectieve manier je doelgroep in de zoekresultaten. Dit kan zowel op de korte termijn met SEA als op de langere termijn met SEO

4. Social media marketing

Liken, taggen, sharen en reageren – je potentiële klant is er dagelijks mee bezig. Welke doelen wil jij online bereiken? Wij creëren een social media marketing plan dat vorm geeft aan jouw online persoonlijkheid.