Skip to main content

Graphic design

strategy
made visible

— onze experts

Beeld is geen toevoeging meer, maar een vorm van beleving. En illustraties brengen een verhaal letterlijk tot leven. Ook het verhaal van jouw bedrijf. Op basis van je doelen en boodschap bepalen we de vorm en uitstraling. Het resultaat? Een infographic die een complex verhaal haarfijn uitlegt. Of iconen die je huisstijl ondersteunen. En wat dacht je van visuals voor online marketingcampagnes? The possibilities are endless.

Welke doelstellingen wil jij – zowel online als offline – behalen? Oftewel: wat is jouw strategie? Dit inzicht is key als je graphic design wilt inzetten. Wij baseren elke vorm van content op een doordachte brand strategy. We gaan dan ook regelmatig om de tafel voor een Experience Mapping-sessie. Waardevol voor je bedrijf én je customer journey.

Voor elk verhaal een infographic

Kennis delen. In deze tijd van information overload doen we niet anders. Maar die kennis is in de ene markt complexer dan in de andere. Denk aan bedrijven in de IT-sector. Of organisaties die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek. Hoe neem je in dat geval je doelgroep mee in je verhaal? Een infographic biedt uitkomst. In één oogopslag is het onderwerp duidelijk. En aan de hand van heldere taal en sterke visuals leggen we ingewikkelde informatie stap voor stap uit.

Een icoonstijl ondersteunt je visuele identiteit

En maakt specifieke informatie toegankelijk en herkenbaar. Of het nu gaat om een dienstenportfolio op je website, een interne nieuwsbrief of een corporate brochure. Door de toevoeging van een icoon weet je doelgroep direct waar het om gaat. Maar dat is niet het enige doel van een iconenstijl. Ook bij infographics komen deze visuele elementen goed tot hun recht.

Om online te scoren moet je opvallen

Maar dat wist je natuurlijk al lang. We klikken maar al te graag op banners die tot de verbeelding spreken. Van vakantiewoning in Friesland tot kassasysteem in de horeca. Advertenties op Facebook? Die moeten natuurlijk voor engagement zorgen. We know the drill. Daarom gaan we regelmatig aan de slag met online visuals. Van GIF tot advertentie visual. Zo draagt graphic design bij aan je belangrijkste conversies.

Dit is wat we doen

1

Strategie

Welke rol speelt graphic design in de (bestaande) strategie? We steken de koppen bij elkaar en schrijven een plan.
2

Concept

Onze designers gaan - op basis van het plan - aan de slag met het eerste concept. Iconenstijl? Infographic? Of misschien een engaging GIF? You name it.
3

Productie

Tevreden met het voorstel? Dan leveren we de juiste bestanden op. En die kunnen vervolgens geplaatst worden op al je (online) kanalen.
4

Verspreiding

Afhankelijk van de graphics zetten we een stap verder in de strategie. We zorgen voor content op social media en een duidelijk overzicht van de resultaten.

Strategy made visible. Dat is graphic design. Heb jij een ijzersterk verhaal te vertellen? Wij visualiseren het graag voor je.

Neem contact op