Skip to main content

Twitter
marketing

Ruim 1 op de 10 Nederlanders maakt maandelijks gebruik van Twitter. Het is dé plek voor actualiteit, service en to the point content. Hoe val jij op tussen de tweets, hashtags en trending topics?

Waarde toevoegen aan een uitgebreide Twitter Feed

Twitter marketing: veel impact met weinig woorden

140 tekens. Dat is de maximale hoeveelheid tekens voor één tweet. Dus: kill your darlings and cut the crap. Niet voor niets wordt Twitter als microblog gezien. In zo min mogelijk woorden een zo groot mogelijke impact maken: dat is ons doel. En dat wordt – met meer mogelijkheden op het gebied van beeld, video en zelfs GIF’s – steeds aantrekkelijker.

Hoe wil jij zakelijk twitteren? Haak je in op trending topics? Of zie je Twitter als real time helpdesk? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs het embedden van tweets op websites biedt de mogelijkheid om de meest treffende tweets uit te lichten. Een populaire tweet reikt dus verder dan Twitter.

Meer volgers op Twitter

Dat lijkt hét doel op Twitter te zijn. Veel volgers hebben lijkt ideaal – maar hoe zorg je voor interactie met je potentiële klant? En welke verwachting hebben zij van jouw informatievoorziening? Wij zien Twitter marketing als een match tussen jouw doelstellingen, tone-of-voice en een enthousiaste doelgroep.

Twitter adverteren: behaal je online doelstellingen

Wil je een tweet onder de aandacht brengen binnen een specifieke doelgroep of een internationaal publiek? Adverteren op Twitter biedt de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken op basis van taal, geslacht, interesse en volgers. Zelfs targeting op basis van gedrag en intentie behoren tot de mogelijkheden.

Ook kun je een Twitter campagne koppelen aan een online doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan Twitter marketing voor klikken naar je website, het opbouwen van je naamsbekendheid of interactiecampagnes voor zichtbaarheid op het juiste moment.

Aan de slag met Twitter marketing?

Daag onze Twitter specialisten uit! Samen bieden wij toegevoegde waarde aan jouw doelgroep en creëren we onderscheidende tweets.