Skip to main content

WordPress webshop ontwikkelen

een webshop
op maat

— onze expert

Money flows. Ook in jouw webshop. Als je kiest voor WordPress met WooCommerce. Natuurlijk is ook SEO goed geregeld en krijg je een gebruiksvriendelijk design.

Responsive en conversiegericht web design

Dit betekent dat de webshop goed functioneert op alle apparaten en dat gebruikers eenvoudig door de shop kunnen navigeren. Zo zorgen we dat je bezoekers sneller tot aankoop overgaan. En omdat we gebruikmaken van Mollie als betaalprovider, worden transacties met iDEAL, creditcard en PayPal met een klik uitgevoerd.

En wat dacht je van SEO-optimalisatie? Potentiële klanten moeten je webshop namelijk wel kunnen vinden. Wij combineren een webshop op maat daarom met goede vindbaarheid. Ook hebben we jarenlange ervaring met het inzetten van betaalde campagnes in Google.

Eenvoudig beheer in WooCommerce van WordPress

WooCommerce is de meest professionele tool voor webshops in WordPress. Je kunt eenvoudig producten toevoegen en hebt altijd inzicht in klanten, orders en statistieken. Bovendien kunnen we WooCommerce naar wens uitbreiden of koppelen aan specifieke systemen. Ons doel: het beheer van je webshop zo simpel en efficiënt mogelijk houden.

Een ijzersterke WordPress webshop laten maken?

Dan is het belangrijk om stil te staan bij de veiligheid van je website. Onze websites worden standaard opgeleverd met een SSL-certificaat, waardoor klantgegevens altijd beveiligd zijn. Vooral voor webshops is zo’n versleutelde verbinding onmisbaar. Ook geeft Google de voorkeur aan veilige websites, waardoor websites met een SSL-certificaat beter presteren in de zoekresultaten. Benieuwd? We vertellen je er graag meer over.

Do what you love, the money will follow. En daar helpen onze WordPress-specialisten je natuurlijk graag bij. Wij realiseren een webshop op maat, die bovendien snel opgeleverd kan worden.

Neem contact op