Skip to main content

WordPress maatwerk

uniek en ijzersterk
maatwerk voor iedereen

— onze experts

Dat is wat wij leveren. Want: bij elk bedrijf hoort een unieke en ijzersterke website. Op zoek naar een custom-made WordPress-thema? Of een plug-in die nog niet bestaat? Bring it on!

WordPress maatwerk is voor ons core business

Onze WordPress-programmeurs kennen alle ins en outs van dit bekende content management systeem. Van landingspagina tot corporate website of webshop – we maken het voor je. Met doorlopend updates is WordPress bovendien een veilige en solide basis voor elke website. En wat dacht je van vindbaarheid? Al onze maatwerk websites zitten SEO-technisch sterk in elkaar, waardoor Google je website eenvoudiger indexeert en terug laat komen in de zoekresultaten.

Eye-catching design met Page Builder

Al onze WordPress-websites maken gebruik van Page Builder – een prijswinnende tool waarmee pagina’s op een logische en visuele manier worden opgebouwd. Er zijn geen restricties op het gebied van design: daar worden we blij van! Ook ziet je website er zowel op je desktop als mobiel altijd aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk uit. Kom maar door met die conversies!

Voor elke vraag een WordPress maatwerk oplossing

WordPress plug-ins

Afhankelijk van jouw wens gebruiken we bestaande oplossingen of ontwikkelen we compleet nieuwe WordPress plug-ins. Ons doel: de website laten aansluiten bij jouw online doelstellingen.

Bekijk plugin development

E-commerce realisatie

Een sterke online omgeving om producten of diensten aan te bieden? Onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen en customizen van WordPress webshops en e-commerce omgevingen.

Webshop ontwikkelen

WordPress beheer & onderhoud

Een veilige website heeft regelmatig een update nodig. Verouderde code is namelijk een ingang voor hackers en malware. Wij houden de motor van je website graag draaiende!

Beheer & onderhoud in goede handen

Niet bang om wat meer op te vallen
in de digitale wereld? Bel of mail ons!

Neem contact op
De nieuwe standaard in SEO is kwaliteit — Download gratis whitepaper