WordPress
maatwerk

Dat is wat wij leveren. Want: bij elk bedrijf hoort een unieke en ijzersterke website. Op zoek naar een custom-made WordPress-thema? Of een plug-in die nog niet bestaat? Bring it on!

Een sterke, unieke en veilige website in WordPress

WordPress maatwerk is voor ons core business

Onze WordPress-programmeurs kennen alle ins en outs van dit bekende content management systeem. Van landingspagina tot corporate website of webshop – we maken het voor je. Met doorlopend updates is WordPress bovendien een veilige en solide basis voor elke website. En wat dacht je van vindbaarheid? Al onze maatwerk websites zitten SEO-technisch sterk in elkaar, waardoor Google je website eenvoudiger indexeert en terug laat komen in de zoekresultaten.

Niet bang om wat meer op te vallen
in de digitale wereld?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Eye-catching design met Visual Composer

Al onze WordPress-websites maken gebruik van Visual Composer – een prijswinnende tool waarmee pagina’s op een logische en visuele manier worden opgebouwd. Er zijn geen restricties op het gebied van design: daar worden we blij van! Ook ziet je website er zowel op je desktop als mobiel altijd aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk uit. Kom maar door met die conversies!

Let’s get started

Voor elke vraag een WordPress maatwerk oplossing

1. WordPress plug-ins

Afhankelijk van jouw wens gebruiken we bestaande oplossingen of ontwikkelen we compleet nieuwe WordPress plug-ins. Ons doel: de website laten aansluiten bij jouw online doelstellingen.

2. E-commerce realisatie

Een sterke online omgeving om producten of diensten aan te bieden? Onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen en customizen van WordPress webshops en e-commerce omgevingen.

3. WordPress beheer & onderhoud

Een veilige website heeft regelmatig een update nodig. Verouderde code is namelijk een ingang voor hackers en malware. Wij houden de motor van je website graag draaiende!

4. On-the-spot support

Is je website down of gehackt? Wij helpen je graag – ook als je (nog) geen klant bent. Na een check brengen wij het probleem in kaart en is je website in no-time weer live.