Skip to main content

WordPress plug-in development

haal er nog meer uit
met maatwerk plugins

— onze expert

Soms wil je verder dan de gebaande paden in WordPress. Met custom plug-ins zet je een website volledig naar jouw hand en haal je alles uit je web experience.

Jarenlange ervaring met WordPress plug-in development

WordPress en plug-ins worden vaak in één adem genoemd. En dat is niet voor niets. Met een database van ruim 50.000 plug-ins voorzien ontwikkelaars elke website van de laatste functionaliteit. Meer uit je website halen? Wij weten precies welke plug-ins je nodig hebt. En anders deinzen we er niet voor terug om een WordPress plug-in op maat te ontwikkelen.

Wij ontwikkelen ook koppelingen met andere services. Wil je bijvoorbeeld data inladen van een andere applicatie? Dan ontwikkelen wij een plug-in die deze data dagelijks ophaalt en omzet naar een WordPress-vriendelijke structuur.

Eindeloze mogelijkheden met Page Builder

Onze WordPress developers kennen alle ins en outs van Page Builder. Op basis van elementen zorgen wij dat elke pagina aansluit op je online doelstellingen. Ontbreekt er een specifiek element, zoals een formulier, pop-up of externe koppeling? Met onze expertise kunnen wij bestaande elementen aanpassen of zelfs volledig nieuwe componenten ontwikkelen.

Van vraag tot maatwerk WordPress plug-in

Dat doen wij als volgt. Allereerst brengen we de vraag in kaart. Welk onderdeel van de website functioneert (nog) niet naar wens? Vervolgens bekijken we welke plug-ins dit probleem kunnen oplossen, of dat er WordPress maatwerk bij komt kijken.

Of het nu gaat om een externe koppeling met applicaties, het weergeven van externe data of het aanpassen van bestaande functionaliteit: we provide the missing link. Benieuwd? We leggen het je graag uit!

Met een plug-in is het plaatje compleet. Alles uit je website halen? Ons team van WordPress developers helpt je er graag bij. Samen maken we van jouw website een uniek en functioneel platform.

Neem contact op