Werken waar en wanneer je dat wilt, met het device van je keuze. De moderne werkplek is niet meer weg te denken uit de samenleving. De roep om die moderne werkplek klinkt dan ook steeds harder en de noodzaak ervan wordt steeds groter. Maar in 3 stappen naar die ideale nieuwe werkplek? Plug & play? Zo eenvoudig is het niet. Dat weten ze bij COMPAREX allang.

Legacy, wensen, behoeften, licenties, rechten. Aspecten die horen bij een goede voorbereiding. Net als type beveiliging en wat je wel of niet migreert naar de cloud bijvoorbeeld. En dan hebben we het nog niet gehad over adoptie. Hoe kweek je bewustwording en enthousiasme? Want uiteindelijk zijn het de medewerkers die effectief en efficiënt met de nieuwe applicaties aan de slag moeten. En staat die moderne werkplek, hoe zorg je dan dat je op de hoogte blijft van nieuwe mogelijkheden en features?

COMPAREX treedt op als partner voor klanten. De organisatie adviseert klanten over de beste oplossing voor de problemen en uitdagingen waar deze voor staan. Ze zijn daarin onafhankelijk van vendoren. Sinds februari 2019 is COMPAREX onderdeel van SoftwareONE. SoftwareONE is een van de snelst groeiende technologie solution providers. De organisatie heeft ruim 5000 technologiespecialisten in dienst, in meer dan 80 landen. SoftwareOne werkt nauw samen met onder andere Microsoft, AWS, Adobe, IBM, VMware, Oracle, Citrix, Red Hat en Trend Micro.

Lange halen, snel thuis?

Waar veel concurrenten inzetten op een snelle en simpele transitie naar een succesvolle moderne werkplek, wilde COMPAREX graag het ‘echte’ en eerlijke verhaal vertellen. Toewerken naar een moderne werkplek is nu eenmaal geen kwestie van dagen. En beperkt zich niet meer tot de IT-afdeling van organisaties. Maar geef je de benodigde aandacht aan alle stappen in het proces, dan kan die moderne werkplek je in the end veel opleveren. De experts van COMPAREX ondersteunen bij elke stap in die transitie. En ja, dat kost tijd en aandacht. Maar alleen zo bereik je het gewenste resultaat. Met die boodschap gingen we aan de slag.

Presentaties als visuele ondersteuning

Voor het event maakten we diverse presentaties in de huisstijl van COMPAREX. Want de sprekers van COMPAREX wilden hun verhaal graag op een mooie, visuele manier ondersteunen. Gelukkig wisten we precies wat COMPAREX voor ogen had. Want al eerder bedachten we de opzet en stijl voor corporate presentaties van de organisatie. Die vormen de leidraad in elk verhaal. En dragen de visie van COMPAREX op de diverse thema’s goed uit. Of het nu gaat om security, digital creation of de cloud.

Embrace the Future

We ontwikkelden een website om dat ‘echte’ verhaal te vertellen. Waarop we verschillende experts van COMPAREX aan het woord lieten. Elk over hun thema. Zij vertelden de do’s en don’ts en natuurlijk ook wat die moderne werkplek nu daadwerkelijk oplevert.

Maar een website alleen was niet voldoende

Want over die moderne werkplek ben je niet zomaar uitgepraat. Dus organiseerde COMPAREX het inspiratie event ‘Embrace the Future’. Met sprekers per thema én volop ruimte voor vragen. Want persoonlijke aandacht is nu eenmaal de beste manier om de boodschap over te brengen. Samen met COMPAREX zetten we een campagne in om onder de aandacht te komen van zoveel mogelijk organisaties.

join the event!

We schreven diverse blogs die dieper inzoomden op een specifiek thema of bepaalde aspecten binnen een thema. Die plaatsten we op de website én stuurden we per nieuwsbrief naar geïnteresseerden. Met daarbij de oproep om in te schrijven voor de sessies op het event. Plus een link naar het e-book over de moderne werkplek.

Natuurlijk mocht social media niet ontbreken

Dus plaatsen we posts en stories over de blogs, zetten we in op remarketing op Facebook en Instagram en maakten we gebruik van Google Ads. Ook creëerden we een mooie promo om mensen enthousiast te maken voor het event. Offline zorgden we voor promotiematerialen en plaatsten we advertenties in diverse vakbladen.

Instagram Promo

“Sixtyseven is een verlengstuk van onze marketing afdeling. Wij kunnen met al onze vraagstukken bij hen terecht. Van hulp bij strategische vraagstukken tot het bouwen van een website en het schrijven van content. We werken prettig samen: transparant, open communicatie en snel schakelen.De ideeën die Sixtyseven aanleveren zijn fris en vernieuwend. Zij zien wat past bij een organisatie door goed te luisteren en observeren.
Comparex en Sixtyseven zijn een goede match!”

Celine DuinsbergenMarketing Manager

Succesvol?

Zeker! Want het e-book werd 340 keer gedownload, 7 bedrijven vroegen een VIEW-workshop van COMPAREX aan. En het event? Daar meldden maar liefst 146 personen zich voor aan.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

vastgoedcommunicatie

Branddesign voor NewRoots

brand activation

Van twee organisaties naar één nieuw merk: NorthC Datacenters

vastgoedcommunicatie

Bijzondere campagne voor unieke Vreelandse villa’s