Een merk identiteit voor de leukste buitenschoolse opvang in de IJmond

Met 21 locaties in de regio IJmond biedt peutercentra Velsen en Beverwijk een integraal aanbod voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar en ouders, op één plek. Samen met het team Zoople heeft Sixtyseven gekeken naar de positionering, propositie, naam en uitstraling, kortom alle merk(en).

In een workshop is de naam Zoople bedacht. Zoople is geen echte afkorting. Toch is de naam ontstaan vanuit woorden die belangrijk voor ons ze: zorgzaam, opvoeden, plezier, spelen en leren. Zoople straalt vooral uit dat we een energieke, professionele en eigentijdse organisatie zijn waar alles lekker soepel verloopt.

Logo met een smile

Het logo kenmerkt zich door de kleurrijke, vrolijke letters binnen een stevig contrasterend blauwkleurig vignet. De ronde letters worden onderstreept met een ‘swoosh’ in de vorm van een glimlach.

Alle locaties hebben een soortgelijk logo. In de basis is dit logo gelinkt aan Zoople door de glimlach-vorm en de kleuren in diagonale kleurbanen. Daarbij wordt hetzelfde lettertype toegepast als de naam Zoople.

Een website die converteert

De online strategie is in een aantal workshops samen met de opdrachtgever ontwikkeld. De website heeft 3 primaire doelen:

  • Nieuwe inschrijvingen eenvoudig mogelijk maken
  • Informatie eenvoudig ontsluiten
  • Bijdragen aan de werving van nieuwe collega’s

Naast het design en ontwikkeling van de website, hebben wij ook de content migratie verzorgd, de website geoptimaliseerd voor SEO en een rekentool ontwikkeld.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

branddesign

Rebranding GP Groot bedrijvenfamilie

branddesign

Zoople – Merkidentiteit en naamgeving met fun

campagnes

Arbeidsmarkt­communicatie? Haal alles uit de kast.