Gepubliceerd op 7 februari 2017

Over Adnamics

Horeca automatisering door horeca­professionals

Horeca automatisering? Dat doe je niet met tools, maar met ervaren horecaprofessionals. Stroke weet dat als de beste. Daarom werken er alleen mensen met hart voor horeca. En met een affiniteit voor automatisering. Want alleen dan kun je pas goed inschatten wat de behoeften van een horecaondernemer zijn. Of die nu een snackbar, restaurant, hotel of sportschool runt. En wat de beste oplossing is voor elk bedrijfsonderdeel: van keuken tot bar en administratie.

De opdracht

Die bedrijfsnaam,
die kon iets beter

Maar die bedrijfsnaam. Die kon best iets beter. En ook de website straalde het onderscheidend vermogen niet zo uit. En dus vroeg Stroke aan Sixtyseven om eens mee te denken over hun profilering.

“Voordat Sixtyseven aan de slag ging met het concept, hebben ze tijdens een aantal sessies onze organisatie ontrafeld. Dat leverde uiteindelijk een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website op die in het oog springt én helemaal bij ons past.”

Arjan, Algemeen DirecteurAdnamics Horeca
Onze aanpak

Optimizers met een horecahart

Tijdens de experience mapping sessie bleek al snel dat de medewerkers van Stroke heel goed weten waarin ze verschillen ten opzichte van hun concurrenten. Een kassasysteem implementeren doen ze immers niet zomaar. Daar gaat een uitbreide analyse op de vloer aan vooraf zodat de pijnpunten duidelijk worden. Daarna komt Stroke met een totaaloplossing. Waar de concurrent met handige tools misschien slim te werk gaat, doet Stroke er met een wijze werkwijze een schepje bovenop. Na een brainstormsessie kwam ‘Adnamics’ als winnaar uit de bus. En de pay-off? Die volgde vanzelf: optimizers met een horecahart.

Een slimme website
voor de toekomst

De volgende stap was de uitwerking. Een huisstijl met lef en een nieuwe website die van je scherm knalt.

Een website die ook goed de visie, dienstverlening, de werkwijze, de specialismen én toegevoegde waarde van Adnamics weergeeft. Want waarom zou je als klant voor Adnamics kiezen? Verder kreeg de website een ‘vlekkenplan’ waarin de verschillende bedrijfsonderdelen van horecaondernemingen zijn opgenomen. Per onderdeel wordt uitgelegd hoe Adnamics een verbeterslag maakt en wat het de ondernemer oplevert. Ook de ambassadeurs kregen een prominente plek op de website. Want Adnamics heeft tal van tevreden klanten die graag iets willen vertellen over de positieve samenwerking. En andere ondernemers graag laten horen hoe ze hun onderneming kunnen ‘optimizen’.

Een huisstijl met
een flinke dosis lef

Natuurlijk wilde Adnamics haar relaties laten kennismaken met de nieuwe bedrijfsnaam, huisstijl en website.

En dus maakten we twee aansprekende nieuwsbrieven waaraan ook nog een actie werd gekoppeld. Bezoekers van de nieuwe website maakten kans op de Advance app en werden ook alvast warm gemaakt voor de Horecava. En ook via een Facebookcampagne op basis van e-mailadressen trokken we bezoekers naar de nieuwe website.

Het mooie aan Facebook is de diversiteit aan actieve gebruikers. Bijna elke doelgroep kan effectief bereikt worden met Facebook Advertising. Door te filteren op onder andere leeftijd, locatie en functie krijgt een specifieke niche een relevante advertentie te zien.

Inbound marketing
als online strategie

Inzetten op conversie met whitepapers

Het lanceren van een nieuwe huisstijl creëert tijdelijk extra buzz rond je website. Maar, hoe zorg je op de lange termijn voor nieuwe bezoekers – en waardevolle leads? We kozen voor een inbound marketingstrategie aan de hand van whitepapers. Denk aan een stappenplan voor de aanschaf van een kassasysteem, of een uitleg van de beste cloud-based kassasystemen. De download is beschikbaar na het invullen van een contactformulier. Praktische informatie voor de gebruiker, en een nieuwe kans voor gerichte e-mailcampagnes.

Google knows everything

En dus ook waar jouw doelgroep naar zoekt

Zoek eens op kassasystemen in Google. Wedden dat je Adnamics naar boven ziet komen? Voor Adnamics hebben wij Google AdWords ingezet. Door te adverteren op relevante zoekwoorden worden gebruikers specifiek bereikt. En met een slimme combinatie van zoekvolume, kosten per klik en concurrentie sta je relatief eenvoudig bovenaan de zoekresultaten. Het resultaat? Elke maand minimaal 10 bezoekers die de whitepaper downloaden! Daar gaat het hart van Adnamics sneller van kloppen. En dat van ons ook, trouwens.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

branddesign

Rebranding GP Groot bedrijvenfamilie

branddesign

Merkontwikkeling NorthC Datacenters

websites

Community platform & marketing automation GSC

Leave a Reply