Over Allrig

Allrig – a new approach for the energy industry

Allrig is ontstaan door het samengaan van zes specialistische internationale ondernemingen in de olie-industrie. Met Allrig is decennia aan kennis en ervaring in de on- en offshore wereld bereikbaar geworden binnen één bedrijf: one-stop-shopping, wereldwijd, 24/7.

De opdracht

Opdracht voor Sixtyseven?

Ontwikkel een single brand identity om de merkbelofte uit te dragen in de markt. En vervolgens de gehele implementatie binnen de organisatie realiseren en begeleiden.

Onze aanpak

In stappen

We ontwikkelden eerst een tijdelijke dualbrand om aan de buitenwereld kenbaar te maken dat ESI en Willteco hun krachten bundelden. Dat gaf ons tijd om de nieuwe naam te bedenken.

De betrokkenheid in de organisatie was heel groot. Na vele intensieve sessies, research, schrijven, schrappen en discussies bleek Allrig als beste uit de bus te komen. Krachtig, duidelijk en internationaal:

A new approach for the energy industry

Wereldwijd kundig maken dat Allrig dag en nacht klaar staat met haar ervaren specialisten en innovatieve producten en services. Dat was in een nutshell wat we moesten waarmaken.

Our Allstars
are all yours

Dat betekende onszelf onderdompelen in de stoere wereld van rigs, cranes, jack-ups en day-rates. Algauw werd ons duidelijk: de specialisten en anchormen van Allrig, dat zijn de echte Allstars. De campagne ging van start met een DM: alle relaties stuurden we het Allyours Magazine en een Panic button waarmee ze direct in contact konden komen met een van onze Allstars.

Interne uitvoering
en realisatie

Om dit alles binnen een recordtempo voor elkaar te krijgen hebben we in Nederland een Brand-team samengesteld, en op elke locatie een Brand-leader aangesteld. Een driedaagse meeting in Houston, wekelijkse Skype-sessies en een online platform waar informatie werd gedeeld verhoogden de efficiency van de samenwerking en de betrokkenheid binnen de verschillende locaties en global.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

branddesign

Rebranding GP Groot bedrijvenfamilie

branddesign

Zoople – Merkidentiteit en naamgeving met fun

campagnes

Arbeidsmarkt­communicatie? Haal alles uit de kast.