Striking

brand activation

Merken met een verhaal regeren de wereld. Dus laat je horen.
Show & Tell. Maak fans!

Merkactivatie

Elke dag werk
aan de winkel

Want helaas, je merk gaat zichzelf niet onderhouden. Je wilt medewerkers die jullie mooie merkbelofte waarmaken? Loyale klanten? Fans en ambassadeurs? Influencers? Daar moet je iets voor doen! Met een goeie mix van media, middelen en acties werken we actief aan het uitdragen van je verhaal, de interactie met je klant, het uitbouwen van je merk en het verbeteren van je resultaten. Minstens zo belangrijk trouwens voor niet-commerciële organisaties. Want hoe je het ook wendt of keert, het vertrouwen dat je doelgroep heeft in jouw merk vormt je bestaansrecht.

Impact, daar gaat het om. Er energie in stoppen, je doelgroep in beweging krijgen. Op de meest effectieve manier. Daarom bedenken we een marketingstrategie en maken we een communicatiekalender. Zo ben je altijd op het juiste moment op de juiste plek met de juiste boodschap. Maar ook helpen we je bij het dagelijks merk-onderhoud. Je moet ‘aan’ staan, weten er op je eigen sociale mediakanalen speelt en wat er in de wereld gebeurt, zodat je daar adequaat en onderscheidend op kunt inspelen. Consistent en geloofwaardig: zo creëer je merkbeleving, betrokkenheid én uiteindelijk resultaat.

Let’s get started

Dit is wat we doen

1. Tactics

We bepalen de marketingstrategie. Met liefst heel concrete, meetbare doelstellingen. We stellen een marketingcommunicatiekalender of een roadmap op met alle touchpoints. En kiezen de marketingmiddelen die we gaan inzetten.

2. Action

We verdelen de rollen en de taken en gaan aan de slag met creatie, content en productie van de middelen of het uitwerken en organiseren van acties of evenementen.

3. Execute

Klaar voor de start. We richten de campagnes in en gaan onze doelgroepen actief benaderen.

4. Control

We meten en monitoren wat we kunnen meten en monitoren. De rapportages geven ons een goed inzicht zodat we waar nodig kunnen bijstellen.

“Het was een leerzame sessie. Sommige onderwerpen zijn best lastig. Jullie hebben ons wel aan het denken gezet.
En dat is belangrijk.”

Jan SmitSmit's Bouwbedrijf

"Hier komt dan nog een quote. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat."

Voornaam AchternaamBedrijf

Niet bang om te laten zien hoe bijzonder je bent?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

brand activation

Interne campagne via Facebook – de sleutel tot kwaliteit

brand activation

Rebranding voor de meest betrokken makelaar in de regio

brand activation

Visuele restyle voor Zaanse woningcorporatie