Skip to main content

Website gehackt?

geen
paniek

— onze expert

Je website draait niet bij ons, maar is geïnfecteerd met malware. Of je vermoedt een lek. Wat nu? Geen paniek! We achterhalen de oorzaak en kunnen je website bijna altijd herstellen.

Hoe weet ik of mijn website is gehackt?

Je merkte al dat je website onbereikbaar is. Of je hostingprovider heeft je wellicht op de hoogte gesteld en je website geblokkeerd. Of je ziet de melding ‘Deze website kan schadelijk zijn voor uw computer’ als je je website via Google bezoekt. Dit heeft natuurlijk een negatieve impact op je website traffic.

Het doel is dan ook om je website zo snel mogelijk op te schonen en  waar nodig weer live te zetten. Daarvoor hebben we toegang nodig tot jouw WordPress-omgeving. Bel ons, dan helpen we je stap voor stap door het proces heen.

Eerste hulp bij een gehackte website

Ons team helpt je zo snel mogelijk aan een schone en veilige website. Bel ons en zorg dat we toegang hebben tot je WordPress-omgeving. Dan kunnen we direct gericht aan de slag!

Wat is de oorzaak van een gehackte website?

Vaak hangt de oorzaak samen met een lek in de software op je website. Denk aan verouderde plug-ins of een WordPress-thema dat niet meer ondersteund wordt. Ook een virus op je computer kan ongemerkt informatie en wachtwoorden doorspelen naar potentiële hackers. Beveiligde en up-to-date websites zijn daardoor een stuk minder interessant voor kwaadwillende personen.

Voorkomen is beter dan genezen. Met een goed onderhouden website maak je het hackers een stuk minder makkelijk. Je kunt dan ook je WordPress onderhoud bij ons uitbesteden. Meer weten? Onze specialisten informeren je graag!

Neem contact op