Gepubliceerd op  25 oktober 2017

Over Visser Elektro

Specialist in totaaltechniek, van
analyse tot de beste oplossing

Elektrotechniek, vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen, beveiliging en domotica. En wat eigenlijk niet? Visser is specialist in totaaltechniek. En niet alleen in de uitvoering. Juist het voortraject vindt het Beverwijkse familiebedrijf belangrijk. Helpen en adviseren. Analyseren, alles in kaart brengen om vervolgens met de beste oplossing te komen. Visser kan dat als geen ander. En mag dat dan ook best laten zien.

De vraag

Meer focus op expertise
en ervaring

Die expertise en ervaring kwamen op de huidige website niet zo naar voren. En al die mooie opdrachten die het bedrijf de afgelopen jaren heeft uitgevoerd? Ook die verdienden aandacht. Want Visser heeft niet de minste klanten en dus ook niet de minste verhalen. Maar daar was nu geen ruimte voor. Om maar niet te spreken van de visie en slimme werkwijze. Tot slot mocht het design wel wat frisser en eigentijdser. En was ook vindbaarheid een belangrijke wens.

“Met het jonge en dynamische team van 67 hadden wij meteen een goede klik. Zij maken nét dat onderscheid, zoals wij dat ook doen. Supertrots en reuzeblij zijn we met de nieuwe website die ons weer volop nieuwe kansen biedt.”

Ton, Commercieel DirecteurVisser Elektro
Onze aanpak

Van poweranalyse naar totaalconcept

We gingen niet over één nacht ijs. In meerdere werksessies staken we de koppen bij elkaar. Zoals we dat vaak doen. Visie, werkwijze, uitgangspunten, onderscheidend vermogen, klanten en uitstraling. We spraken met verschillende medewerkers uit de organisatie; van management tot planners en monteurs. We brachten alle aspecten zoveel mogelijk in beeld om een compleet beeld te krijgen van de organisatie. Vervolgens stortten we ons op de volgende stappen: concept, realisatie, content en publicatie.

Een website waar
de vonken vanaf spatten

Na een uitgebreide terugkoppeling gingen we voortvarend aan de slag. Lean and mean.

We maakten een modern en passend design met een prominente plek voor de cases. Om klanten meteen te laten zien welke expertises Visser allemaal in huis heeft. Natuurlijk deden we uitgebreid onderzoek naar de beste zoekwoorden en maakten op basis van die resultaten een slimme sitestructuur. We adviseerden om detailpagina’s op te nemen om alle expertises van Visser voldoende aandacht te kunnen geven. En we zetten een goede interne linkstructuur op. Om de kwaliteit te verhogen en de vindbaarheid te verbeteren. Vervolgens interviewden we diverse medewerkers én klanten want die wilden best wel wat vertellen over de prettige samenwerking met de Beverwijkse alleskunner.

Blijvend actuele content

De nieuwe website is gebouwd in WordPress. Gebruiksvriendelijk en dynamisch.

Met cases en nieuwsberichten die Visser zelf eenvoudig kan aanvullen. Zodat Visser de website voortdurend kan voorzien van nieuwe content. De volgende stap is de inzet van online marketing. Om Visser nog meer onder de aandacht te brengen.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

vastgoedcommunicatie

Branddesign voor NewRoots

brand activation

Van twee organisaties naar één nieuw merk: NorthC Datacenters

vastgoedcommunicatie

Bijzondere campagne voor unieke Vreelandse villa’s