Skip to main content

Fotografie

you don’t take photos
you make them

— onze experts

Een foto zegt meer dan 1000 woorden? Cliché, als het aan ons ligt. Want met foto’s vertel je geen losstaand verhaal. Het is een van de componenten van je strategie. De manier waarop je iets in beeld brengt; daar draait het om. En of je daarmee aansluit bij de verwachting van je doelgroep. Daarin zit het verschil tussen foto’s maken en fotograferen.

Een goed beeld van een bedrijf

Dat is waar het ons om gaat. Fotografie gaat niet om wanna be. We laten letterlijk zien wie je bent – en wie je in huis hebt. Van stoere monteurs tot IT-consultants. Ook je doelgroep brengen we in beeld. Denk aan bewoners van huurwoningen in regio Zaanstreek. Of leerlingen in de brugklas. Er zijn eigenlijk weinig dingen die we nog niet vastgelegd hebben.

In bepaalde gevallen zijn we op zoek naar een fotograaf met een specifieke skill set. Denk aan het fotograferen van minuscule materialen en stoffen. Of het realiseren van een beeldstijl die de opdrachtgever aanspreekt. In dat geval selecteren wij een passende fotograaf uit ons netwerk. En dat levert prachtige plaatjes op.

Dat doen we zelf, of in samenwerking met ons netwerk van fotografen. In-house hebben we in ieder geval Moos, onze creatieve eindbaas. Zijn aanpak.. Laten we zeggen dat hij een magic touch heeft. Iedereen is fotogeniek. En anders zorgt hij daar voor.

In-house productfotoshoot voor Paramelt

Dit is wat we doen

1

Inzicht

Eerst even kennismaken. Welke beeldstijl hebben we voor ogen? En hoe kunnen we het karakter van een merk in fotografie benadrukken?
2

Doel

Wat is het doel van de fotoshoot? En wie is de doelgroep? Intern of extern: wij zorgen dat de juiste mensen voor de lens verschijnen.
3

Fotoshoot

Onze fotograaf Moos óf een externe fotograaf gaat aan de slag. Geheel volgens afspraak natuurlijk. Say cheese!
4

Nabewerking en oplevering

We maken een selectie van de beste beelden, inclusief finishing touch. Het resultaat: een unieke beeldstijl voor je website, brochure of interne magazine.

You don’t take photos. You make them! Op zoek
naar een unieke beeldstijl? Wij zitten klaar.

Neem contact op