Skip to main content

Brand Design is het vormgeven van merken. Dat gaat verder dan het ontwerp van een logo, een huisstijl of een website. Bij brand design gaat het om merkbeleving. Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt.

Bij brand design gaan we aan de slag met dit verhaal. Het is de vertaling van jouw merkwaarden naar kleuren en vormen, naar beeldtaal en materialen. Maar ook naar de tone of voice waarmee je klanten aanspreekt, en de middelen waarmee je dat doet. Brand design moet tot in de puntjes zijn doorgevoerd, zodat alles in het verhaal klopt.

Elke organisatie, elk bedrijf heeft een verhaal. Brand design begint dus met zoeken naar en het vastleggen van de essentie van je merk: de identiteit, of het DNA. Waar staat jouw merk voor? Wat maakt het krachtig en eigen, onderscheidend en geloofwaardig?

Meer dan over producten en diensten, gaat dit over het waarom, over ‘de ziel’ van je organisatie, de belofte van jouw merk. Wanneer we dit duidelijk hebben, gaan onze designers aan het werk. Zij gaan het merk ‘vormgeven’. Eerst de basis en dan de middelen. Met oog voor elk detail. Zodat alles wat je communiceert, naar buiten toe, maar ook intern, op de juiste manier bijdraagt aan wat je wilt vertellen en uitstralen.

Brand Design het vormen en vormgeven
van merken voor een optimale merk-identiteit

Onze designers zijn niet de eerste de besten. Het niveau op de studio is hoog. Creatief en conceptueel, maar ook vakmatig.

Als grafisch vormgevers weten ze alles van typografie, van kleurenleer, van beeldbewerking, illustraties en ingewikkelde stansmestekeningen. Maar ze begrijpen ook hoe je een goede infographic maakt voor een website of hoe je met de positie van een button het gedrag van de lezers van uw emailnieuwsbrief kunt beïnvloeden. Want ze snappen dat een ontwerp straks de pers op gaat, op een billboard hangt of online zijn werk moet gaan doen. En dat merkbeleving staat of valt met kwaliteit.

Enkele Brand Design projecten

Ambassadors

We love you all!