Vastgoed­communicatie en gebieds­promotie

Elke korrel klei
z’n eigen bestemming

Als projectontwikkelaar, bouwbedrijf, woningcorporatie of gemeente geef je de toekomst dagelijks vorm. Kopers, huurder, bewoners, omwonenden. Een meer betrokken doelgroep kun je je niet wensen. Dat maakt vastgoedcommunicatie en gebiedsmarketing zo leuk.

Terwijl jullie een kale kavel omtoveren tot prachtige villawijk of een leegstaand centrum transformeren naar een levendig winkelhart, denken wij na over de communicatie naar de doelgroep. Met spectaculair design, doordachte marketing en slimme technieken zorgen we dat élk project opvalt.

Van alle markten thuis

Of je nu kopers wilt werven, huurders wilt trekken of een bedrijfsterrein wilt promoten, we bijten ons vast in het project. We onderzoeken de doelgroep, hun wensen, motieven en mogelijke bezwaren. Vervolgens brengen we in kaart hoe we ze het beste kunnen bereiken, enthousiasmeren en aanzetten tot de gewenste actie. Wat volgt is een duidelijke positionering met een sterke identiteit en een verhaal dat staat.

Van teasercampagne tot
brochure en abri

Welke middelen we inzetten? Dat hangt maar nét af van het project. Wel maken we doorgaans het verschil met de inzet van online marketing; de meest meetbare én kostenefficiënte manier om een rij nieuwbouwwoningen, een appartementencomplex of luxe villawijk bij de gewenste doelgroep onder de aandacht te brengen. Maar als we denken dat het beter werkt, zetten we natuurlijk ook traditionele middelen in. Want het gaat om het resultaat. En we zijn pas tevreden als het project ook echt is geslaagd.

Laat je inspireren!

Weten hoe je zelf meer resultaat behaalt met je volgende project? Lees dan ons whitepaper. Hierin geven we acht tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Op de hoogte blijven van lopende projecten en onze unieke aanpak? Volg ons op Facebook!

Case

Waterrijk Boskoop:
geïntegreerde
gebiedspromotie

Midden in het Groene Hart ontwikkelt Smit’s Bouwbedrijf Waterrijk Boskoop: een prachtige woonwijk met maar liefst 440 woningen. Aan Sixtyseven de taak om de doelgroep te prikkelen. En dat deden we! Met een sfeervol lifestylemagazine, vijf korte commercials, een Facebook-campagne, een projectwebsite, e-mailmarketing en een grootscheepse outdoorcampagne.

Bekijk de case

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

online marketing

Bijzondere campagne voor unieke Vreelandse villa’s

vastgoedcommunicatie

Gebiedscommunicatie als basis voor succesvolle start verkoop

branding

Waarderpolder: hét business park van Haarlem

online marketing

Gezocht: luxe vakantiewoning aan het Sneekermeer

brand activation

Visuele restyle voor Zaanse woningcorporatie

vastgoedcommunicatie

Poëtische campagne voor woonwijk Waterrijk Boskoop

“Het was een leerzame sessie. Sommige onderwerpen zijn best lastig. Jullie hebben ons wel aan het denken gezet. En dat is belangrijk.”

Smit's Bouwbedrijf

“Natuurlijk waren het gewilde appartementen, en werd het concept Huur-Koop heel goed ontvangen. Maar de uitstraling van het project en de zorgvuldig geplande promotiecampagne heeft een hele grote rol gespeeld in het succes. Ik heb daar ontzettend goede reacties op gekregen.”

Rianne de BorstCommunicatie adviseur Pré Wonen

“Met een logo en een projectwebsite doe je geen gebiedspromotie.
We hadden een campagneplatform nodig voor de komende vier jaar.”

Waterrijk Boskoop

Social

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Meer berichten

Samenwerken?

Vooraanstaande opdrachtgevers als Smit’s Bouwbedrijf, Hollands Midden, Vorm Ontwikkeling, Hoorne Vastgoed, C. Nelis Bouw & Ontwikkeling, Inside Investments, Lokhorst, Bohemen, Tervoort Vastgoed, Grontmij, Pre Wonen, Parteon, Wormerwonen, Ymere en een groot aantal gemeentes gingen je al voor. Want met ruim 25 jaar ervaring in vastgoedcommunicatie én een flinke portie enthousiasme weten we hoe we het verschil kunnen maken.