Vastgoed­communicatie en gebieds­promotie

Elke korrel klei
z’n eigen bestemming

Als projectontwikkelaar, bouwbedrijf, woningcorporatie of gemeente geef je de toekomst dagelijks vorm. Kopers, huurder, bewoners, omwonenden. Een meer betrokken doelgroep kun je je niet wensen. Dat maakt vastgoedcommunicatie en gebiedsmarketing zo leuk.

Terwijl jullie een kale kavel omtoveren tot prachtige villawijk of een leegstaand centrum transformeren naar een levendig winkelhart, denken wij na over de communicatie naar de doelgroep. Met spectaculair design, doordachte marketing en slimme technieken zorgen we dat élk project opvalt.

Van alle markten thuis

Of je nu kopers wilt werven, huurders wilt trekken of een bedrijfsterrein wilt promoten, we bijten ons vast in het project. We onderzoeken de doelgroep, hun wensen, motieven en mogelijke bezwaren. Vervolgens brengen we in kaart hoe we ze het beste kunnen bereiken, enthousiasmeren en aanzetten tot de gewenste actie. Wat volgt is een duidelijke positionering met een sterke identiteit en een verhaal dat staat.

Van teasercampagne tot
brochure en abri

Welke middelen we inzetten? Dat hangt maar nét af van het project. Wel maken we het verschil met de inzet van online marketing; de meest meetbare én kostenefficiënte manier om een rij nieuwbouwwoningen, een appartementencomplex of luxe villawijk bij de gewenste doelgroep onder de aandacht te brengen. Maar als het voor een project van toegevoegde waarde is, zetten we natuurlijk ook traditionele middelen in. Want het gaat om het resultaat. En we zijn pas echt tevreden als de start verkoop druk bezocht is en de laatste woning is verkocht.

Laat je inspireren!

Weten hoe je zelf meer resultaat behaalt met je volgende project? Lees dan ons whitepaper. Hierin geven we acht tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Op de hoogte blijven van lopende projecten en onze unieke aanpak? Volg ons op Facebook!

Case

Waterrijk Boskoop:
geïntegreerde
gebiedspromotie

Midden in het Groene Hart ontwikkelt Smit’s Bouwbedrijf Waterrijk Boskoop: een prachtige woonwijk met maar liefst 440 woningen. Aan Sixtyseven de taak om de doelgroep te prikkelen. En dat deden we! Met een sfeervol lifestylemagazine, vijf korte commercials, een Facebook-campagne, een projectwebsite, e-mailmarketing en een grootscheepse outdoorcampagne.

Bekijk de case

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

online marketing

Een mooie nieuwe opdrachtgever en een wel heel bijzonder project

online marketing

Bijzondere campagne voor unieke Vreelandse villa’s

vastgoedcommunicatie

Gebiedscommunicatie als basis voor succesvolle start verkoop

branding

Waarderpolder: hét business park van Haarlem

online marketing

Gezocht: luxe vakantiewoning aan het Sneekermeer

brand activation

Visuele restyle voor Zaanse woningcorporatie

vastgoedcommunicatie

Poëtische campagne voor woonwijk Waterrijk Boskoop

vastgoedcommunicatie

Succesvolle huur-koop-pilot voor De Cypressen

vastgoedcommunicatie

Roos en Beek: senioren bereiken met Facebook

“Martin de Reus was ons in het project telkens een stap voor en nam ons daarmee veel werk uit handen. Zijn aanpak zorgde er mede voor dat we in slechts 3,5 week met de pre-sale konden starten.”

Martin SwitzarHoofd Verkoopstrategie - Vorm Projectontwikkeling

“Natuurlijk waren het gewilde appartementen, en werd het concept Huur-Koop heel goed ontvangen. Maar de uitstraling van het project en de zorgvuldig geplande promotiecampagne heeft een hele grote rol gespeeld in het succes. Ik heb daar ontzettend goede reacties op gekregen.”

Rianne de BorstCommunicatie adviseur Pré Wonen

“Met een logo en een projectwebsite doe je geen gebiedspromotie.
We hadden een campagneplatform nodig voor de komende vier jaar.”

Waterrijk Boskoop

“Het was een leerzame sessie. Sommige onderwerpen zijn best lastig. Jullie hebben ons wel aan het denken gezet. En dat is belangrijk.”

Smit's Bouwbedrijf

Sixtyseven in action

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Weer een gaaf project gestart. Vernieuwbouw, weer eens wat anders. Nu kunnen we sturen op bezichtigingen en werken we niet met artist impressies maar met echte beelden. Trots op het door ons ontwikkelde concept, design, website en promovideo's.
www.livingintheedge.nl

Wonen in een stoer nieuw appartement. Op trapafstand van het centrum van Amsterdam. Inclusief moderne keuken, complete badkamer en toilet. De houten vloer is al gelegd. Instapklaar en per direct beschikbaar vanaf € 385.000,- k.k.

#amsterdam #duivendrecht #appartementen #nieuwbouw #centrum #woningen #appartement #ameo #wonen #vernieuwbouw #amsterdamcentrum #instapklaar #kennemerhaeve #bezichtigen #koopwoning #startverkoop #vastgoed #sixtyseven #sixtysevenvastgoed #makelaar #nieuwbouwwoning #Edge #livingintheedge #livingontheedge #directbeschikbaar
... Meer lezenMinder zien

Voor de ontwikkelingen binnen Haarlem Nieuw-Zuid en uiteraard ook project Bossa Nova hebben wij een prachtige video laten maken, die al deze ontwikkelingen en het project Bossa Nova goed laat zien.

Benieuwd naar deze video? Bekijk deze dan hier: youtu.be/GwALJI-NEek
... Meer lezenMinder zien

Video image

Comment on Facebook

Trots op de film die wij gemaakt hebben en dat we met HSB Bouw dit plan de komende jaren in de markt mogen zetten. Zojuist de informatieve voorloopwebsite opgeleverd. www.ontwikkeling-marken.nl
vimeo.com/490725369

#nieuwbouw #Marken #eilandwonen #hsbbouw #Sweco ##sixtyseven #vastgoedcommunicatie
... Meer lezenMinder zien

Video image

Comment on Facebook

We zijn gestart! De verkoop van de villa's van Park de Velst is begonnen. De geïnteresseerden worden middels presentatievideo's en een VR Experience geïnformeerd over het project en de woningen. Tevens is het mogelijk om een rondje te maken op de plek in het park waar het derde hof verrijst.
Wilt u ook langskomen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. www.parkdevelst.nl

#heemskerk #Velst #villa #nieuwbouw #woningen #DeNijs #Teer #duurzaamwonen #koopwoning #uniekelocatie #EnnisHouse #startverkoop #vastgoed #sixtyseven #sixtysevenvastgoed #MarliesRohmer #AmsterdamseSchool #makelaar #nieuwbouwwoning #duurzaamwonen #frankloydwright #park #woneninpark #architectuur #monument
... Meer lezenMinder zien

Meer berichten

Samenwerken?

Vooraanstaande opdrachtgevers als Smit’s Bouwbedrijf, HSB Bouw, Vorm Ontwikkeling, M.J. de Nijs Projectontwikkeling, Hoorne Vastgoed, C. Nelis Bouw & Ontwikkeling, Inside Investments, Lokhorst, BPD, Tervoort Vastgoed, Building4You , Pre Wonen, Parteon en een groot aantal gemeentes gingen je al voor. Want met ruim 25 jaar ervaring in vastgoedcommunicatie én een flinke portie enthousiasme weten we hoe we het verschil kunnen maken.