Vastgoedcommunicatie
en gebiedspromotie

In Nederland heeft elke korrel klei een bestemming.

Van dorpje naar groeikern, van oude buurt naar hippe wijk. Een leegstaand centrum wordt een levendig winkelhart, een kale kavel een villawijk. En elk weiland verandert vroeg of laat in een nieuwbouwwijk, bedrijvenpark, sportcomplex of recreatiegebied.

Want Nederlanders zijn bouwers en ondernemers. U bent als projectontwikkelaar, bouwbedrijf, woningcorporatie of gemeente elke dag volop bezig met het vormgeven van de toekomst, met het maken van plannen, met investeren, met slopen en bouwen, met leefbaarheid, herprofilering en citymarketing. Dat inspireert ons. En daar dragen wij in de communicatie van de meest uiteenlopende vastgoedprojecten dagelijks en met groot enthousiasme ons steentje aan bij.

Of het nu gaat om de werving van kopers voor een appartementencomplex, de promotie van een bedrijfsterrein, het in de markt zetten van een nieuwbouwproject of de totale communicatie rond een grootschalig stadsvernieuwingsproject.

Hoe we dit doen? Vooral door ons enthousiasme en de al meer dan 25 jaar ervaring in vastgoedprojecten. We bijten ons vast in elk project. We dromen (of worden ’s nachts wakker) van de ins en outs en voors en tegens, en ontwikkelen, samen met de opdrachtgever, de meest succesvolle aanpak.

Online marketing is hierin de laatste jaren de grootste aanjager geworden. En dat vinden we zelf ook de beste, meest meetbare en kostenefficiente aanpak. Maar uiteraard zetten we waar nodig ook diverse traditionele middelen in. En voor u nog belangrijker, we zijn pas tevreden als het project is geslaagd.

We weten hoe het werkt en boeken resultaat. Daarom weten vooraanstaande opdrachtgevers als Smit’s Bouwbedrijf, Hollands Midden, Lokhorst, Bohemen, Tervoort Vastgoed, Grontmij, Pre Wonen, Parteon, Wormerwonen, Ymere en een groot aantal gemeentes, ons ook al jarenlang te vinden. En durven we ons nu gewoon specialist te noemen.

Op de hoogte blijven van de lopende projecten en unieke aanpak?
Volg ons dan op Facebook.

Zin om samen te werken?

Vastgoedcommunicatie vraagt om een mix van informatie, emotie en actie, en om de juiste kanalen en middelen.

Kopers, huurders, bewoners, omwonenden. Een meer betrokken doelgroep kunt u zich niet wensen. Dat maakt vastgoedcommunicatie en gebiedsmarketing zo leuk.

Wie is uw doelgroep, wat beweegt ze, wat raakt ze, welke drempels zijn er? Hoe kunnen we ze bereiken, enthousiasmeren, aanzetten tot de gewenste actie? Als we dat van alle kanten hebben onderzocht, ontwikkelen we een duidelijke positionering met een sterke identiteit en een verhaal dat staat als een huis.

 

Vastgoedcommunicatie vraagt om een mix van informatie, emotie en actie, en om de juiste kanalen en middelen. Traditioneel zijn dit een verkoopbrochure, een projectwebsite, een informatiebijeenkomst, een bouwbord, een nieuwsbrief en advertenties. Maar vooral ook Facebook-campagnes, evenementen op locatie en guerilla-acties zetten we succesvol in om uw vastgoedproject tot een succes te maken.

Zin om samen te werken?

onze vastgoedcommunicatie en gebiedsmarketing projecten

Trots dat we werken voor

 • YmereYmere
 • SmitsBouwBedrijfSmitsBouwBedrijf
 • Lokhorst Bouw & OntwikkelingLokhorst Bouw & Ontwikkeling
 • Gemeente BeverwijkGemeente Beverwijk
 • PartionPartion
 • BAM WoningbouwBAM Woningbouw
 • BouwfondsBouwfonds
 • Pre wonenPre wonen
 • GrontmijGrontmij
 • Gemeente HaarlemGemeente Haarlem
 • Gemeente BloemendaalGemeente Bloemendaal