Skip to main content

hi, ik ben Stefan Hensing

Design director bij Sixtyseven

Hi, ik ben Stefan Hensing en ik ben blij om me aan te sluiten bij Sixtyseven als design director. Ik heb veel ervaring opgedaan en mooie dingen mogen doen bij verschillende branding agencies, full service digital agencies en grote it dienstverleners. Mijn achtergrond ligt zowel in branding design als in User Experience Design en Product Design, wat me niet alleen een diepgaand technisch begrip van ontwerpprocessen en -technieken heeft gegeven, maar ook een scherp oog voor esthetiek en functionaliteit.

Ik maak slimme designs die er lekker uitzien, die mensen graag gebruiken en waarde toevoegen. Door nieuwsgierig te blijven, ontdek ik voortdurend wat er beter kan. Ik wil dan ook altijd zo snel mogelijk de waarom achter een vraag ontdekken. Daarbij ben ik een goede luisteraar en verplaats ik me moeiteloos in het perspectief van de klant en de gebruiker. Met resultaat, want in mijn designs komen mens, business en technologie gestroomlijnd samen.

De rol van Stefan Hensing bij Sixtyseven

Bij Sixtyseven zal ik de leiding nemen over het ontwerp van branding, product, User Interface (UI), User Experience (UX), print en reclame voor onze gewaardeerde opdrachtgevers. Mijn rol is cruciaal om ervoor te zorgen dat alle ontwerpelementen, van print tot digitaal, naadloos aansluiten bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers, terwijl de kwaliteit van het eindproduct wordt gewaarborgd. Mijn uitgebreide ervaring met cross-platform en multidisciplinaire teamprojecten maakt me de ideale persoon om de designafdeling te leiden en te inspireren. Daarnaast weet ik (latente) klantbehoeften naar strategieën en concrete mogelijkheden voor nieuwe, innovatieve diensten te vertalen én leid ik met plezier workshops, presentaties en creatieve sessies.

Stefan Hensing portfolio

Ik ben mijn carrière gestart als Brand Identity Designer, waarbij ik merken een identiteit gaf, een gezicht en een stem. Ik heb me verder gespecialiseerd als UX en UI Designer bij de top van de Nederlandse Digitale Full Service Agencies. Mijn werk is internationaal erkend, met drie Lovie Awards en twee Webby Awards Honoree. Daarnaast ben ik al enkele jaren betrokken bij de jurering van de Webby Awards, de oscars van het internet.

Met mijn toewijding aan zowel creatieve als zakelijke aspecten, zal ik niet alleen de creatieve output verbeteren, maar ook bijdragen aan de productie en gebruikerservaringen. Ik kijk ernaar uit om mijn visie en leiderschap bij Sixtyseven in te zetten en naar nieuwe hoogten te brengen.

Familie, muziek en irritante gewoonte

Naast designer ben ik ook een familieman. Ik ben getrouwd met Manon en samen hebben wij 2 kinderen Oliver en Philip. Uit een eerdere relatie heb ik nog 2 kinderen, Evi en Mees. Dus soms is het full-house thuis. Sixtyseven, voelt na de eerste 2 maanden als mijn tweede thuis. We hebben een leuke gemixte groep van mensen, personaliteiten en expertises.

Ik start de dag met koffie, houd van een ritje op mijn mountainbike in de duinen, het liefst met Spotify op en als ik echt in mijn element ben, hoor je dat aan mijn gefluit, tot grote ergenis van mijn vrouw en collega’s.

Bekijk mijn werk
Bekijk mijn ervaring op LinkedIn
Plan een koffiedate