Samen uit, samen thuis. Een uitspraak die Brantjes op het lijf is geschreven. Als betrokken en professionele makelaar gaan zij nét een stapje verder dan de rest. En dat is te merken. Al 50 jaar verkopen ze woningen in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Maar ook hypotheken, verzekeringen en bedrijfsmakelaardij behoren tot de dienstverlening. Een makelaar met vuur dus.

Nieuw eigentijds logo

Het oude logo werd vervangen door een nieuw eigentijds logo. De nadruk ligt nu sterker op de familienaam Brantjes, ten opzichte van Makelaars. Zo creëren we minder afstand tussen verkoper en makelaar – precies de betrokkenheid die de Brantjes-cultuur typeert.

Het vuur ontbrak in de huidige branding. Neem de herkenbaarheid op straat. Die liet te wensen over. De visuele identiteit van Brantjes was toe aan een professionele en eigentijdse update. Een opdracht waar onze designers warm voor lopen.

Opvallen in
de regio

Als makelaar ben je met verkoopborden continu in het straatbeeld aanwezig. Maar, hoe zorg je dat je een blijvende indruk maakt op voorbijgangers?

Dat begint bij branding, als je het ons vraagt. Voor Brantjes Makelaars kozen wij na onderzoek voor een bijzondere en unieke kleur blauw. Gecombineerd met elegant zwart en wit een kleurenpalet waar je niet omheen kunt. Het resultaat bleef niet onopgemerkt. Brantjes begon op te vallen in de regio. Het ‘Brantjes-blauw’ verbond alle uitingen, van het interieur op kantoor tot de advertenties en de website.

Beeldtaal: van visitekaartjes tot web design

Betrokken, persoonlijk, professioneel en regionaal. Dat zijn de waarden die Brantjes in al haar communicatie wil uitdragen. Naast de vormtaal gingen wij aan de slag met de beeldtaal en fotografie. Denk aan close-ups van alle medewerkers en herkenbare impressies van het Noord-Hollandse landschap. We kozen voor stoere en stijlvolle zwart-wit fotografie, zodat het blauw nog opvallender werd. Het resultaat? Een brand design dat consistent en tot in de puntjes werd uitgerold naar alle middelen. Woningbrochures, stijlelementen voor de verkoopborden, de opmaak voor advertenties en het web design. Vanaf nu herkenbaar in ‘Brantjes-blauw’.

Naast beeld kun je in tekst de essentie van je merk kwijt. We schreven daarom copy waarin het betrokken karakter van Brantjes leidend is. We vertelden het verhaal van een makelaar die het vuur brandend hield, ook in tijden van economische recessie. En dát vuur is nu weer voelbaar, bij elke interactie met het merk Brantjes.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Kom eens bij ons langs (of nodig ons uit) en deel jullie ambitie met ons.

Recente projecten

vastgoedcommunicatie

Branddesign voor NewRoots

brand activation

Van twee organisaties naar één nieuw merk: NorthC Datacenters

vastgoedcommunicatie

Bijzondere campagne voor unieke Vreelandse villa’s