Hi, designer/dtp-er

Wij zoeken een creatieve, energieke en secure dtp-er/designer met minimaal twee jaar bureauervaring. Die in staat is om zelfstandig en in teamverband aan de meest uiteenlopende projecten te werken. Variërend van ontwerp- en opmaakwerkzaamheden tot het meedenken en ondersteunen bij concepten en het onderhouden van klantcontact. Je bent verantwoordelijk voor de snelle, correcte opmaak van diverse print-, web- en campagne-uitingen en je gaat daarbij altijd voor een bijzonder eindresultaat. Jouw portfolio is het bewijs daarvan!

Jij

Met jouw design skills kom je met voorstellen die net even iets verrassender, slimmer, beter of leuker zijn. Je bent al bedreven in het conceptueel vormgeven, maar je wilt nóg beter worden en groeien binnen een creatief team. Vanzelfsprekend ben je ook een kei én een pietje precies in het zelfstandig uitwerken, drukklaar maken en correcte aanleveren van bestanden. En door je ervaring ben je in staat om dit met een hoog werktempo te realiseren. Je ben communicatief sterk, kan goed met opbouwende kritiek omgaan en weet hoe je daarmee je ontwerp bij kunt bijschaven en verbeteren.

Wij

Dragen bij aan de communicatie en marketing van onze opdrachtgevers in de breedste zin van het woord. Strategie, concept en realisatie gaan hand in hand. Wat we maken, is niet alleen mooi, maar snijdt ook hout. Inderdaad: building brands, creating business. Als designer/dtp-er draag je binnen ons hechte creatieve team bij aan de identiteit en merkbeleving van onze opdrachtgevers

Waarom we jou willen

  • Afgeronde relevante opleiding
  • Ongeveer twee jaar bureau-ervaring als designer/dtp-er
  • Bij voorkeur met online/webdesign ervaring
  • Gewend aan projectmanagement en halen van deadlines binnen budget
  • Verrast met relevante ideeën, denkt vanuit het doel en oog voor de details
  • Uitstekende kennis en ervaring met Adobe Creative Cloud
  • Een excellente kennis van de Nederlandse taal
  • Niet te verlegen om de telefoon op te nemen

Herken jij je in dit profiel?

Stuur je motivatie en CV naar
Wouter Kuijt: wouter@sixtyseven.com

Allemaal leuk en aardig natuurlijk

Maar Beverwijk, of all places…. En dan die zieltogende woonboulevard. Hoe is het mogelijk dat hier zo’n tof reclamebureau zit, met zulke mooie klanten. En met zulke leuke mensen. Wie zijn dat? En waarom werken ze hier allemaal al zo lang? Check it out!

Ontmoet team Sixtyseven. Our stars!

Proud to work for